Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Remake korejského filmu z roku 2001. Charlie je mladík z malého města, který plní sen rodičů a studuje v New Yorku na obchodníka. V Central Parku ho zaujme dívka Jordan, kterou později potká v metru opilou a strhne ji z blízkosti projíždějícího vlaku. Výstřední Jordan poté Charlieho vyhledá a tím se zrodí zvláštní vztah. V něm je Jordan značně dominantní, ale i přes všechny její zápory se do ní bláznivě zamiluje, což převrátí jeho dosud stereotypní život. (Peca7)

(více)

Recenze (117)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na bláznivou komedii málo ztřeštěné a na romantickou komedii zase málo milostné. A ať máte Elishu sebevíc rádi, její roli potrhlé holky jí jen těžko uvěříte. Ne, ona není tou osudovou ženou, která má hlavnímu hrdinovi obrátit celý život vzhůru nohama. Fádní, slabě zahrané a zrežírované drama. Love hurts. This movie sucks. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak se dalo podle samotného nápadu remaku a hrozivého traileru čekat. Samozřejmě, americká verze není tak dojímavá, křehká a vtipná jako originál, ale dívalo se mi na ni příjemně. A to rozhodně nejsem členem Elishinina fanklubu. Ve výsledku solidní doják nejen pro nás, co máme rádi šílené holky (ovšem jen ty v horní polovině Hot/Crazy stupnice Barneyho Stinsona :)). ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Často si u jihokorejských filmů říkám, jak by to asi udělali v USA. A tak tady mám odpověď. Po zhlédnutí originálu mi tohle přišlo samozřejmě místy trapné. Popravdě jsem ale čekala mnohem větší hrůzu. Hlavní představitelé nejsou až tak děsní a okoukaní. Elisha na tuhle roli vlastně docela sedí. Scénář byl pozměněn tak, aby ho Amerika lépe přijala. Tím samozřějmě odpadla velká část kouzla. Věřím, že pro diváka, který nezná originál, může být Bláznivá holka hezkou romantickou komedií. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Věřím, že kdyby divák netušil, že jde o remake a hlavně kdyby neviděl originál, bylo by hodnocení uplně jinačí. Bohužel i já jsem byl ovlivněn tím, že jsem shlédnul nejprve korejskou verzi. Přecejenom vždy, když se díváte na napodobeninu, přijde vám nevýrazná, nedotažená, prázdná. Jednotlivé maličkosti a scény, které dělaly My Sassy Girl tak vyjímečnou, jste už jednou vyděli a tudíž vás podruhé zákonitě nepřekvapí a neokouzlí. Ve výsledku mi pak film přišel víceméně zbytečný. // 60% ()

Liqid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem fajn pokoukání a bylo tam i pár dobrých nápadů, ale jak Jordan začala blbnout a nezřízeně chlastat, tak to šlo do kytek. Ta postava mi byla čím dál tím víc protivnější, až jsem to chtěl vypnout, ale vydržel jsem to až do konce. Ale byla to jen ztráta času, konec je velký dojemný gesto jako snad v každé romantické komedii a sem to prostě nepatřilo. Sice jako celek to není šedý průměr, ale na * * * * to prostě nemá. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy si Charlie (Jesse Bradford) čte dopis od Jordan (Elisha Cuthbert), je v dopise uvedeno, že byl do vody strčen. Charlie (Jesse Bradford) do ni však spadl ze zábradlí. (Jihočech)
  • Elisha Cuthbert, představitelka Jordan Roark, byla už podruhé zachráněna před přijíždějícím vlakem, poprvé tak tomu bylo ve filmu Byl to tichý muž (2007). (karlik4801)

Reklama

Reklama