Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, cekal jsem dalsi Hederovo komedii o tom, jak hraje nejvetsiho retarda pod sluncem a je to naprosta kokotina a ona tohle pritom byla docela solidne natocena a v ramci moznosti normalni komedie o chlapkovi bydlicim u matky. Jasne, je to predvidatelny od zacatku do konce, ale Heder nehraje tak vylizany pako jako obvykle a misty se dokonce snazi i trochu hrat, pribeh docela prijemne odsejpa a videt ve vedlejsich rolich zhulenou Faris, starickyho Wallacha, Helberga z Big Bang Theory nebo Chalke ze Scrubs je fajn. Takze sice nikterak zvlast vtipna, ale ani nijak zvlast trapna komedie. A i kdyz to neni na vic nez 3*, tak pro me docela prijemny prekvapeni. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě to docela překvapilo, protože jsem se u toho dost slušně pobavila. Jon Heder byl pro tu roli dost dobrá volba, ty jeho výrazy byly naprosto dokonalý. Co mi teda celý ten film zkazilo byl ten příšernej (a předvídatelnej) konec, to bylo fakt strašný. Nevim proč mají Američani úchylky na happyendy. 3* btw. Simon Helberg snad nemůže mít ani jednu jedinou negeekovskou roli :D ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

50%. Vezmeme to popořádku. Příběh - 100x ohrané téma nového "tatínka" a boj mezi ním a synem a druhý nosný pilíř byl myšlenkový vývoj hlavního hrdiny.. Humor - téměř bez humoru = komedie to nebyla určitě. Mám takový pocit, že se možná tvůrce snažil udělat jakoby malý, nízkorozpočtový alternativní snímek - soudím tak hlavně kvůli vizuální stránce. Nicméně, aby to bylo nějaké drama o přeměně a uvědomění si sebe sama to je slabé. Potom to mohla být bláznivá komedie - ale nebylo tady nic k popukání. Řekl bych, že se tvůrci měli rozhodnout, jestli z toho bude bláznivá komedie a nebo rodinné drama, resp. psychologické drama. Téma je na to vhodné. Takhle to bylo takové nic. Nutno ale dodat, že to mělo jistou příjemnou atmosféru a jisté kouzlo. Ale nebylo ho zase mnoho. Howgh! ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Byla to neskutečná kravina o 29 leté pupeční šňůře, která už nějak nešla bezbolestně ustřihnout. Laskavost maminky naštěstí měla své meze a novému papá taky trpělivost brzy došla. Chudák Eli musel bezohledného spratka ještě chvíli vytrpět, než mamelukovi naštěstí došlo, že je trapný kam se podívá. Vtipných vzkazů typu "Nikdy neříkej nikdy masturbaci!" mělo být víc a mohlo to být docela fajn. ()

MrSalieri 

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, blbé a neskutečné, až je to zábavné. Hederova snaha uchránit svou maminku před vztahem je k smíchu, spousta narážek a gagů potěší a díky sympatickému obsazení se na to i slušně dívá. Druhá polovina je už nudnější, až moc poučuje, obsahuje to klasické klišé, kdy se všichni pohádají, aby se za chvíli mohli zase usmířit a film mohl skončit typickým happy-endem. Přesto jsem se dobře bavil. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama