Reklama

Reklama

Skok do neznáma

(TV film)
  • USA The Dive from Clausen's Pier (více)

Obsahy(1)

V dramatickém příběhu natočeném podle stejnojmenného románu Ann Packerové sledujeme osud Carrie Bealové (Michelle Trachtenbergová), která se cítí hluboce spjata s dlouholetými přáteli i s komunitou rodného města Madison. Přesto je bezradná a nešťastná. Chystá se zrušit zasnoubení se svou dětskou láskou Mikem Mayorem (Will Estes) protože už ho nemiluje a touží odejít z rodného hnízda. Pak ale dojde na pikniku k nešťastné nehodě, při níž Mike ochrne. Rodina i přátelé, kteří se okolo něho semknou, se o Mikea starají a zazlívají Carrii, že ho opustila. Ona jim nedokáže vysvětlit proč a odlétá do New Yorku, kde podlehne opojnému vztahu k zajímavému staršímu Kilroyeovi (Sean Maher). Začne též studovat a rýsuje se před ní slibná kariéra módní návrhářky. Jenže za Kilroyovým šarmem se skrývá nechuť sdílet city a také tajemství z minulosti. Jejich vztah dosáhne kritického bodu, když se Carrie vrací domů a znovu se potkává s Mikem. Je nucena porovnat dívku, jíž byla, se ženu, kterou se stala, a jen ve svém srdci může najít pravdivou odpověď na otázku, kam skutečně patří. Film natočil Harry Winer. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že mě to příjemně překvapí, ale bohužel se to nestalo. Příběh mohl být silnější, jak se ze začátku zdálo, že bude. Hlavní hrdince jsem asi po 15 minutách přestal fandit, protože se mi skoro zdálo, že ona ani dokonce není ta "správná". Michelle Trachtenberg nebyla nic moc a ostatní herci stáli doslova za nic. Jediné, co to nakonec zvedlo byl docela pěkný konec, i když ne zrovna ukončený. Sesekané, příliš mnoho nedůležitých postav, zkouší to být hlubší než to ve skutečnosti je. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nechápal jak, nebo možná lépe řečeno čím, Carrie Beal uvažuje .. film by jinak jako takový /tv produkce/ u mě normálně samozřejmě zachránila Michelle Trachtenberg / Carrie Beal, kdyby ji ovšem prudérní výchova nenatloukla do hlavinky, že slušná dívka doma spí /i když je sama!/ a miluje se /vždy a všude/ zásadně jen ve spodní košilce a v podprsence …. jak to, že to cenzura nezakáže, vždyť je to tak nezdravé, nehygienické – myslím to spaní ve spodním prádle … ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Nuže, ten poster tady je mnohem zdařilejší, než celý film. Hlavní hrdinka byla tak křehká a teenagerovská, že jsem jí opravdu měla problém věřit všechny její peripetie. Casting zde docela selhal. A vlastně všichni ti herci byli docela podprůměrní a nevěrohodní. Příběh obehraný, naservírovaný bez veškeré invence. Televizní filmy mi určitě nevadí, právě naopak, ale jenom to, že je to televizní snad ještě nemusí znamenat, že to má být tak odbyté a bídné! Pozitiva? Krásná herečka. A víc už fakt nic. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že mojí motivací se na tohle podívat byl Sean Maher, ale děj byl celkově zajímavý a musím říct, že jsem čekala nějaký klasický vzor typu on má nehodu - ona ho opustí - najde si jinýho - ten ji odkopne - ona se vrátí a on jí odputí a žili šťastně až do smrti, a nakonec jsem byla docela překvapená, že to tak nebylo. Možná, že kdybych se na to mohla víc soustředit a nebylo by to dabovaný, líbilo by se mi to víc, ale i tak se to dalo v pohodě skouknout a bylo to zajímavé. Souhlas se Zrsch3 - to s těmi třemi slovy mě v dabingu též zarazilo. ()

Zrsch3 

všechny recenze uživatele

Dávám tři hvězdičky, což je nadpoloviční sympatie. Víte, film je to hezký, takový líbezný a dojemný. Jenomže ono to není filmem, ale výběrem tématu, jelikož to je to hlavní, díky kterému dávám takové hodnocení. Téma je to natolik zajímavé (jak se jedna polovička vypořádává s trvalými následky nehody svého protějšku), že to v člověku vyvolá soucit a po shlédnutí má pocit, že se mu film líbil. Jenomže ono je to možná všechno. Chci jen říct, že nebýt tak citlivého tématu, nenašel bych na filmu asi nic jiného zajímavého, co by stálo za řeč. Samotné zpracování, výkony herců a vše mimo scénář nijak nevybočuje od normálu a to je škoda, jelikož dobrým výběrem tématu práce nekončí. #### Na druhou stranu, jedná se o televizní film, tak bych možná mohl být více shovívavý. #### Shrnuto, podtrženo: příjemná podívaná se soucitným námětem, od které nechtějte očekávat něco převratného. #### PS: Nemohu si odpoustit jízlivou poznámku na český dabing. Pokud se na začátku snoubenec sklání v trávě nad svou snoubenkou a na její otázku, co jí chce říct, odvpoví, že má na mysli jen tři slova... Promiňte, ale taková základní věc, která je zřejmá každému a to, že chtěl říct "I love you"... no nevím, nevím, ale u dabování zřejmě nikdo nepřemýšlel a nespočítal si, kolik slov má český ekvivalet. Já vím, já vím, je to detail, ale nezlobte se, toto je pro mě dost silný BUG. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama