Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Byla jedna chůvička v naší ulici, měla ráda chlapečka s plnou prkenicí. Můj milý deníčku, na opakování tohohle filmečku by nestačilo ani kilo perníčku. Mimořádně umělecká interpretace reality, v níž si dva blbí majitelé nesnesitelného haranta, se kterým si neví rady, pořídí úplně blbou chůvu. Už Scarlettin přeliv by měl člověka varovat, že tohle nebude žádná jízda, ale cesta tmou a kluzkým bahnem kanálového podprůměru. U takových pitomostí je nejlepší přestat koukat na televizi a nechat ji, ať se chvíli dívá ona na vás. A vy můžete dělat něco užitečnějšího. Tedy úplně cokoli. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

V podstate veľmi hlúpučký, totálne monumentálne utopistický film s (ne)pekne (ehm) posadnutým rozbehom, ktorý vďakabohu opúšťa posadnutosť svojho počiatku a zostáva len šialene utopistický , nič a nikoho neriešiaci a občas neškodne smiešny... ... S tromi tak úžasnými holkami ako Scarlett, Laura a Alicia (ktorá mimochodom spieva tak, že cítite ako ŽIJETE a že ste sa zrodili len pre túto chvíľu, pozn. autora) však všetko dopadá a ubieha idylicky. Majte sa, ja idem pred vchod svojho domu vyzerať svoje oranžové dáždniky... Alebo aspoň susedov liliputánov čo sa nevedia pozdraviť ale sú zábavní a neobyčajní rečníci. Alebo nejaký nový dážď. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Docela koukatelná komedie na ohrané téma, která jede podle klasické šablony a ani jednou z ní nevybočí. Prostě od prvních minut víte co čekat a jak to celé skončí a ono to tak přesně bude a ani o mák víc. Na téhle komedii je nejvíc příjemné herecké obsazení, které je tu komplet vypsané na prvním řádku, a je to vlastně ten největší klad celého filmu. Možná je to i ten jediný důvod proč se na film někdy podívat znovu, mě osobně však víc sedí bezradná Brittany a namyšlená Dakota v podobně raženém kousku Uptown girls. ()

carly 

všechny recenze uživatele

páčilo sa mi prerozprávanie príbehu formou antropologického pozorovania. bol to veľmi milý a zaujímavý príbeh - aj zabavil aj chytil za srdce. a ešte tam bola aj štipka romantiky. v podstate to bol príbeh o vzťahoch a o hľadaní seba samého - čo platilo pre Annie rovnako ako pre pani X. skvelé bolo aj obsadenie a to hlavne Scarlett Johansson a Laury Linney. a tiež tých niekoľko milých odkazov na Mary Poppins :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto - dať filmu ktorého variácie ste videli sto krát stopáž 106 minút je asi taká hlúpsť ako vyprážaný ľaď. Pretože aj keď je film plný klišovitostí funguje a mohla z neho byť rozumná 3* oddychovka tak je namiesto toho strašne nudný a to aj napriek kladom ktoré má - johansson, evans, úvod. Bohužiaľ ani raz som sa nezasmial a takéto filmy iba podkopávajú morálnku dobrým rodinným komédiam aj keď musím konštatovať že to nie je až taká hrôza - každopádne film rozohráva dve dejové línie - dopad manželov na výchovu dieťata co je v súčastnosti keď sú ulice preplnené malými verziami eminema dosť závažný problém a za druhé typickým hľadaným seba samého. ani jednu líniu nezvladá , dalo sa to dopozerať ale po druhý krát by som musel byť buť sfetovaný, alebo ožratý alebo by som to pozeral s nejakym pekným dievčaťom inak mi raz stačilo - prikláňam sa ku komentáru od Nathalie ta to vystihla ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)
  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)

Reklama

Reklama