Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

V podstate veľmi hlúpučký, totálne monumentálne utopistický film s (ne)pekne (ehm) posadnutým rozbehom, ktorý vďakabohu opúšťa posadnutosť svojho počiatku a zostáva len šialene utopistický , nič a nikoho neriešiaci a občas neškodne smiešny... ... S tromi tak úžasnými holkami ako Scarlett, Laura a Alicia (ktorá mimochodom spieva tak, že cítite ako ŽIJETE a že ste sa zrodili len pre túto chvíľu, pozn. autora) však všetko dopadá a ubieha idylicky. Majte sa, ja idem pred vchod svojho domu vyzerať svoje oranžové dáždniky... Alebo aspoň susedov liliputánov čo sa nevedia pozdraviť ale sú zábavní a neobyčajní rečníci. Alebo nejaký nový dážď. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

ehm.. bud mi usla riadne vystupnovana zapletka, co som si nevsimla, ze uz nejde reklama a neprepla som.. alebo to fakt nemalo ,,stavu". ale aspon to nespracovali uplne tradicne.. Jo a predsa to bola Alicia Keys! som nevedela, ci sa tak na nu niekto sialene podoba.. som nevedela, ze sa dala na herecku drahu..pomimo.. ___ mozno sa to niektorym americanom dokonca paci. ja som zo Slovenska :) ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%....Ďáběl nosí DIOR...Scarlett coby tmavovlasá (!) chůvička a Laura jako sexy control freak bojují jako lvice, ale jsou neštastně obsazeny proti typu, plytký scénář dluží předloze, kterou je bestseller dvou chův a žádné literární veledílo, nadsázku i šťávu, Giamatti je adeptem na slizouna roku, linie s matkou zbytečná jak mobil v jeskyni, dětské gagy přetažené nebo nedotažené, i ten capart mohl mít roztomilejší kukuč. A při pohledu na deus ex machina v podobě červeného deštníku mi připadalo, že režisérské duo spolykalo mochumůrku červenou. Body k dobru za úvodní antropologický atlas manhattanských typů a harvardské zlatíčko Chrise Evanse, jemuž stačí odzbrojující úsměv, aby všechny ostatní vymazal z plátna i paměti. P.S. Scarlett, změň agenta. Pěkně prosím, smutně koukám:) ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné to nebylo. Je pravda, že už když jsem to pouštěl, tak jsem věděl jak to skončí (akorát jsem nečekal, že Scarlett takhle natvrdo odejde). Také jsem tušil, že jí ten kluk chvíli pozlobí, ale pak zase budou kamarádi. Ale na druhou stranu jsem se nenudil a film mi uběhl celkem rychle. Byl to takový příjemný oddych od poněkud akčnějších snímků, které jsem poslední dobou viděl. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Pulcini, Shari Springer Berman .. Deník nány. Jako antropologická studie je příliš povrchní, příliš šablonovitý s tím, že humor se natáčení nakonec neúčastnil vůbec (když pominu ty tristní pokusy o něj). Rodinka je klišovitá až hanba, z šedivého průměru ji mohl zvednout ultra slizký Paul Giamatti, jenže má opravdu minimum prostoru (i v těch pár záběrech je však nepřehlédnutelný). Podobně prosvětlující postavu má i Chris Evans, bohužel je taktéž limitován prostorem. Pranic tentokrát nezachrání ani (jindy mnohem více) vnadná Scarlett Johansson, která, nevím proč, našlápla volbou tohoto filmu do hodně velkého "nuda-lejna" a polohy, která ji prostě nesluší. Vedle takové Alicia Keys je jen šedá myška.. Šťávu tento film prostě nemá - je to zkrátka instantní koncentrát rodinného filmu a i ten byl při relativní snadnosti přípravy znehodnocen. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)
  • Většina interiérových záběrů byla natočena v reálných objektech. Obří apartmán manželů X však vznikl ve filmovém studiu. (Olík)

Reklama

Reklama