Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

carly 

všechny recenze uživatele

páčilo sa mi prerozprávanie príbehu formou antropologického pozorovania. bol to veľmi milý a zaujímavý príbeh - aj zabavil aj chytil za srdce. a ešte tam bola aj štipka romantiky. v podstate to bol príbeh o vzťahoch a o hľadaní seba samého - čo platilo pre Annie rovnako ako pre pani X. skvelé bolo aj obsadenie a to hlavne Scarlett Johansson a Laury Linney. a tiež tých niekoľko milých odkazov na Mary Poppins :) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%....Ďáběl nosí DIOR...Scarlett coby tmavovlasá (!) chůvička a Laura jako sexy control freak bojují jako lvice, ale jsou neštastně obsazeny proti typu, plytký scénář dluží předloze, kterou je bestseller dvou chův a žádné literární veledílo, nadsázku i šťávu, Giamatti je adeptem na slizouna roku, linie s matkou zbytečná jak mobil v jeskyni, dětské gagy přetažené nebo nedotažené, i ten capart mohl mít roztomilejší kukuč. A při pohledu na deus ex machina v podobě červeného deštníku mi připadalo, že režisérské duo spolykalo mochumůrku červenou. Body k dobru za úvodní antropologický atlas manhattanských typů a harvardské zlatíčko Chrise Evanse, jemuž stačí odzbrojující úsměv, aby všechny ostatní vymazal z plátna i paměti. P.S. Scarlett, změň agenta. Pěkně prosím, smutně koukám:) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Annie Braddock je jednadvacetiletá absolventka antropologie a ekonomie, která po prvním pohovoru do velkého světa vlastní neví, kým je. Brzy to možná zjistí v luxusním bytě newyorských pracháčů, kam se úplně náhodou nastěhuje coby nová chůva. Sebestřednou a tyranskou paničkou, sobeckým workoholikem a pětiletým synáčkem obývané sídlo nebude žádnou procházkou růžovým sadem. A hlavně, jak Annie brzy dojede, malý spratek bude tím nejmenším problémem. Režijní i scenárističtí manželé jdou bohužel jen po povrchu nadhozených témat, přešlapují na místě a z řady možných cest si vlastně nevyberou žádnou. V jejich světě se hodně mluví, ale nic zásadního z něho nevypadne. V jejich světě je vývoj charakterů omezen na nutné minimum. V jejich stejném světě vyprávění tak trochu chybí příběh.. Což je velká škoda. Mají totiž slušnou základnu nadprůměrných herců. Čarokrásná Scarlett Johansson se pokouší uhrát, co se dá.. na plátně působí mile i zábavně. Vtipně jí doplňují přehrávající manželé (Laura Linney a Paul Giamatti), které by snad každý milerád přetáhnul deštníkem, odkazujícím k „pramáti“ všech chův Mary Poppins. Právě takovéhle osvěžující a originální vsuvky a jízlivé komentáře měli být tím hlavním, co se mělo dostat na plátno, protože nějaký ten zdvihnutý ukazováček nikdy nedosáhne výšin, které skrývá nádherně falešný úsměv. Bavil jsem se víc než u spřízněného snímku Ďábel nosí Pradu.. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Zábavné to rozhodne nebolo ale zato predvídateľné až moc. Scarlett bola až moc nudná, rodinka až moc nepodarená. Ešte k tomu ten malý chlapec, ktorý ma otravoval celý film. Moralizovaný koniec je až moc trapný a nudný aby mohol u diváka vyvolať nejaké emócie. Ako komédia to rozhodne nepôsobý a ako romantický film je to až moc nudné a gýčovité. Alicia Keys Scarlett totálne prevalcovala. ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Zase tak špatné to nebylo. Je pravda, že už když jsem to pouštěl, tak jsem věděl jak to skončí (akorát jsem nečekal, že Scarlett takhle natvrdo odejde). Také jsem tušil, že jí ten kluk chvíli pozlobí, ale pak zase budou kamarádi. Ale na druhou stranu jsem se nenudil a film mi uběhl celkem rychle. Byl to takový příjemný oddych od poněkud akčnějších snímků, které jsem poslední dobou viděl. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)

Reklama

Reklama