Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

Handle 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že scénář je prostě nezajímavý. Celou dobu jsem říkal, čím si tento nemastný, neslaný film vysloužil 75%, sice to nebylo trapné, ale místy to opravdu nudilo a vtipu to taky moc nepobralo. Nebýt konci, který byl vážně moc pěkný, tak bych dal i 2*. Škoda, námět alá HIMYM mohl dopadnout mnohem líp, dokonce i herecké obsazení mi přišlo fajn. Ale rozhodně mě to nevzalo tak, jak jsem si myslel. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ja a romantika... fuuu... nooo Ryan Reynolds je tak sladký... áach... má byť dĺžeň na prvom a alebo na tom druhom?! a ktorá paní je maminka malej slečny... ju ju... ja ja... ehm, ehm. hej, no masaker... v prvom rade toto nie je o citoslovciach, opakujem nie je! Toto je také to milé, sladké prevedenie, kde samozrejme ako inak jeee šťastný koniec a kto za tým všetkým stojí..? eee, odporúčam pozrieť mladým ale aj starším slečnám, ale aj chlapcom a chlapom... v podstate všetkým, pretože "určite, možno" 6/10 ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o romantickou komedii, je potřeba ocenit fakt, že navzdory aktuálním trendům je z filmu cítit spíš Allen než Apatow… Hlavní hrdina (obstojný Reynolds) se tu na přání malé dcery obratně prohrabuje svou partnerskou minulostí a svůj milostný rejstřík představuje jakožto vtipnou detektivku ze života. Tu mu pak svými vstupy v rámci „pátrání“ velmi mile nabourává sympatická Abigail Breslin („What´s a threesome?“). Svižnou konverzačku plnou malých životních pravd navíc obohacují Bill Clinton, Nirvana a tradičně skvělá Rachel Weisz. Škoda jen toho až přespříliš doslovného závěru, ve kterém se režisér snaží udusit diváka cukrovou vatou (o totéž se pokusil už coby scénárista Wimbledonu). Kdyby posledních deset minut zůstalo na podlaze střižny, šel bych s hodnocením určitě výš, takhle je to „jen“ za tři. BTW Kevina „Hamptona“ Klinea jsem málem nepoznal. Ten chlápek je tu opravdu hodně „svůj“:-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

To čo robí z tohoto filmu tak úžasné dielo, je vyzrelosť. Človek musí veľa prežiť a veľa zakúsiť aby mohol napísať príbeh, ktorý je plný úprimnosti a starosvetského gentlemanstva. Brooks rozohral doslova nesúrodu mozaiku charakterov a celkovo mi prišiel tento film ako nepriama autobiografia samotného režiséra. Charakter Ryana Reynoldsa je priam dokonalý. Človek s veľkými plánmi, a ideálmy, ktoré sa mu nevydaria jediná vec ktorá by ho mohla spraviť šťastným je pravá láska. Breslin sa pomaly šplhá po pomyselnom rebríčku detskej hviezdičky ako jej predchodcovia a aj keď je v tomto filme roztomilá na jej prejav v little miss sunshine to rozhodne nemá. Trojica osudových žien nemohla byť zvolená lepšie. Kariéristka Weisz, Nedospelá Banks a tá pravá Fisher sú vo svojich úlohách podmanivé a hlavne vzájomné iskrenie medzi Reynoldsom skvelo funguje. Dokonca sa mi veľmi páčila malá úloha Kelvina Klinea. Celkovo je tento film veľmi pekný a trúfam si povedať, že čo sa týka mozaikovitosti a komplexnosti vzťahov a ich popisnosti asi najlepší. Každý muž sa totiž dostane do fáze kedy niečo takéto prežije a zvlastných skúseností viem, že takéto niečo sa deje každý deň miliónom ľudí na svete. Možno preto mi prišiel tento film ako malé povzbudenie, že to nakoniec nie je beznádejné s tou láskou. Určite nie je, aj keď možno.......... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení. Má to tu pravou porci romantiky, humoru a ten konec mě tak příjemně romanticky dojal. Tahle romantická variace na How I met your mother se totiž vážně vyvedla a už nevim, kdy mi naposled udělala romantiká komedie takovou radost. Samozřejmě, že velký podíl na tom má výborné obsazení. Ryan Reynolds je ten správný sympaťák, Abigail Breslin nejtalentovanější dětská herečka a z těch 3 adeptek na matku má taky každá něco do sebe a každá z nich vás zaujme. Prostě je vidět, že i v dnešní době se může najít dobrý nápad na romantickou komedii a dokonce ho i výborně natočit. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)

Reklama

Reklama