Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Povedená, milá, upřímná a svým způsobem originální romantická komedie o otci vyprávějícím své dceři o ženách, které prošly jeho životem a ona hádá, která z nich by mohla být její matka. Ryan Reynolds změnil styl hraní a obejde se bez svých obvyklých strhaných šklebů a roli otce zvládá s přehledem. Jeho herecké partnerky hrají také velice dobře a ve svých rolích působí opravdově. Jen mi přišlo, že ve filmu bylo málo humorných situací a občas se příběh dost vlekl. Navíc bylo jen těžko uvěřitelné jak hl. postava dokázala sbalit jakoukoliv ženu během pár hodin. Takhle to ve skutečném životě opravdu není a i když se film snaží tvářit reálně tohle jsem mu nevěřil. Ale jsem rád, že se v té hromadě rádoby vtipných romantických komedií občas objeví takový svěží kousek. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Film jsem opravdu hodně dlouho odkládal, protože mě strašila představa tupého, klišoidního a přeslazeného dojáku. Ale čekalo mě milé překvapení. Příjemná a nenáročná romantika, která kromě zajímavé a poutavé (alespoň pro mě) formy nabízí i sympatické herecké výkony, dobrý soundtrack a neobyčejně pozitivní pocit z jejího sledování. Výstižný komentář: Lopic ()

Reklama

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Milujem Rachel Weisz, ale toto je na mňa povrchná, pózovaná story usilujúca sa zo všetkých síl sa gradovať až stráca šmrnc a všetko. Postava, ktorej je príbeh rozprávaný a zasvetený (dcéra), mi nie je sympatická a nie je herecky zvládnutá, čo iste nerobí dobrotu, keďže diriguje a aj prerušuje osy príbehu. Nezladila som sa s touto naráciou, a žiadne pozitívne aspekty sa na pomoc nevynárajú. Celá pointa; čaro stretnutí či zázrak porozumenia medzi mužmi a ženami vyfučali umelým "balením" niekam veľmi, ale veľmi vysoko. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, že to splnilo moje očekávání, byla to velice zdařilá romantická a úsměvná komedie, která přirozeně plynula a měla moc hezký konec a pointu... vyprávění dceři ten příběh mi přišlo docela originální a hlavní herec byl celkem zdařile vybraný... Film jsem viděla v originálním znění a to s anglickými titulky, což jsem si zkusila poprvé, proto se musim pochválit, že jsem všemu rozuměla a o to víc jsem se do toho asi vcítila a víc jsem se začetla a snažila se to vše chápat. Naštěstí snímek neobsahoval žádný těžký věty a slova, ve kterých bych se ztrácela... tudíž jsem ráda, že díky tomu to pro mě byl silný zážitek. Velice milá podívaná... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Natahovaná historka o nepříliš zajímavých milostných vztazích mě otravovala. Prachbídné herecké výkony. A zase se tu vyskytuje protivně přemoudřelé děcko. KOUSEK DĚJE Konec byl nesmyslný! Copak by malá holčička, nešťastná z právě probíhajícího rozvodu rodičů, hnala otce do náruče jiné ženy? Zřejmě pochopila, že srdci se nedá poručit. Na dítě - slušný výkon. Ale ve filmu je to nevěrohodná konina. /2. 1. 13./ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)

Reklama

Reklama