Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

teutates 

všechny recenze uživatele

Ja a romantika... fuuu... nooo Ryan Reynolds je tak sladký... áach... má byť dĺžeň na prvom a alebo na tom druhom?! a ktorá paní je maminka malej slečny... ju ju... ja ja... ehm, ehm. hej, no masaker... v prvom rade toto nie je o citoslovciach, opakujem nie je! Toto je také to milé, sladké prevedenie, kde samozrejme ako inak jeee šťastný koniec a kto za tým všetkým stojí..? eee, odporúčam pozrieť mladým ale aj starším slečnám, ale aj chlapcom a chlapom... v podstate všetkým, pretože "určite, možno" 6/10 ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o romantickou komedii, je potřeba ocenit fakt, že navzdory aktuálním trendům je z filmu cítit spíš Allen než Apatow… Hlavní hrdina (obstojný Reynolds) se tu na přání malé dcery obratně prohrabuje svou partnerskou minulostí a svůj milostný rejstřík představuje jakožto vtipnou detektivku ze života. Tu mu pak svými vstupy v rámci „pátrání“ velmi mile nabourává sympatická Abigail Breslin („What´s a threesome?“). Svižnou konverzačku plnou malých životních pravd navíc obohacují Bill Clinton, Nirvana a tradičně skvělá Rachel Weisz. Škoda jen toho až přespříliš doslovného závěru, ve kterém se režisér snaží udusit diváka cukrovou vatou (o totéž se pokusil už coby scénárista Wimbledonu). Kdyby posledních deset minut zůstalo na podlaze střižny, šel bych s hodnocením určitě výš, takhle je to „jen“ za tři. BTW Kevina „Hamptona“ Klinea jsem málem nepoznal. Ten chlápek je tu opravdu hodně „svůj“:-) ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová svěží romantická komedie, která mi značně zlepšila náladu. Ryan Reynolds je sympaťák, Abigail Breslin je roztomilá a Rachel Weisz umí potěšit nejen svým vzhledem ale i herectvím. Pěkný styl vyprávění, skvělá hudba.. zkrátka film podle mého gusta, na jehož druhou projekci jsem se těšil už v polovině filmu. Jsem rád, že Amerika umí pobavit diváka i něčím jiným, než slátaninou o bandě pubertálnách trapných imbecilů s jediným cílem... 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další z příběhů, variující spletitou cestu za tou skutečnou láskou!! Nakonec jsem moc rád, že Clintonův příznivec Will Hayes skončil v náruči Isly Fisher, ale to je zhruba tak všechno!! Milá, leč nikterak ohromující komedie.. naratologicky netradičně vyprávěná, obohacená nějakou tou scénkou, která se vymkne zaběhnutému romantickému klišé a i herci jsou příjemně uvolnění (pouze percepce a inteligence Abigail Breslin má do reality hodně daleko). Těžiště tak zejména leží, a buďme za to vděčni, v dosti konverzačním scénáři, který má co nabídnout. Holt, každý si jde svou vlastní cestou, aby se v závěru mohli opět shledat a mohli žít šťastně.. však to znáte.. Prostě snímek pro všechny, jenž se v kině i kdykoliv jinde nezapomněli bavit - jen já čekal krapet víc!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu se jedná o naprosto obyčejnou a tuctovou romantickou komedii, jakých se točí velké množství, a u které nepředpokládám, že by mi vydržela v hlavě déle než pár týdnů. Je to dáno až příliš klišovitým příběhem a až příliš tuctovým lookem celého filmu. Zkrátka není tu nic navíc, nic kvůli čemu bych měl tento film vyzdvihovat do hvězdných výšin, nic, kvůli čemu bych si na něj měl za rok vzpomenout, nic, co by mě výrazně zaujalo, prostě nic zde nevybočuje z řady jiných romantických komedií, dokonce mám pocit, že jsem se ani jednou nezasmál, a mě přitom není příliš těžké rozesmát. Ale abych filmu nekřivdil, nejednalo se ani o žádnou hrůzu, dalo se to zhlédnout aniž bych se začal nudit, dějově to bylo zajímavé, herecké výkony vyrovnané, zkrátka typicky průměrná romantická komedie, jakých jsem za svůj život viděl a uvidím ještě hodně. Já rozhodně nemám nad čím váhat, svůj účel film splnil a dokázal mě na necelé dvě hodinky zabavit a zaujmout, aniž by to byl ztracený čas, ale zároveň nenabídl nic nadprůměrného, a z toho důvodu volím průměrné hodnocení v podobě tří hvězd. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama