Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

Nevada 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný romantický film, který je stylem vyprávění přirovnávaný k HIMYM, ale bohužel mu chybí postava typu Barneyho. Někdo, kdo by tohle sympatické vyprávění oživil něčím výraznějším, zapamatování hodným. Malá Maya je sice skvělá, ale má dost málo prostoru. Celé mi to připomínalo (pro mne) o třídu lepší romantickou komedii Všechny moje lásky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Všetci kritici stále plačú, v akej kríze sa nachádza súčasná americká romantická komédia. Asi majú pravdu, lenže keď už tento žáner, tak si vyberám veľmi pečlivo a väčšinou nie som sklamaný. Brooksov film je na dnešnú dobu originálny, nepôsobí vykonštruovane a plagiátorsky. Reynolds sa do takýchto úloh hodí oveľa viac, ako keď sa pred kamerou pitvorí. Táto láska pôsobí na plátne osudovo. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

How I Met Your Mother bez žádoucího humoru, zato s nežádoucí politikou. Další romantická komedie příliš milá a příliš sympaticky obsazená, abych ji dokázal nenávidět. Nepřináší nic nového, ale až do mírně přetaženého finále mě držela v napětí, jak to tedy bude. Nahoru tuhle limonádu táhnou předně herci. Isla Fisher předvádí, že její herecké schopnosti nejsou striktně omezeny na nadržené rusovlásky, Ryan Reynolds je při omezení drsných výrazů a blbých úsměvů věrohodný i ve vážnější poloze a Abigail Breslin zvládla zahrát mudrující dítě tak, aniž bych ji toužil zavřít do klecového lůžka. Nic ohromujícího, jenom lehká letní zábava, po které za pár let slehne zem. 70% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Už dlouho se nestalo, abych hlavnímu hrdinovi přál onen avizovaný happy-end tolik jako teď. Především ryze sympatický a usměvavý herecký ansámbl v čele s obdivuhodně přirozeným Ryanem Reynoldsem a sladkou Islou Fisher vyzdvihl tuto skromnou romanťárnu na ty nejvyšší příčky mého soukromého žebříčku. Na usnutí vskutku příjemná, decentně humorná podívaná. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Milujem Rachel Weisz, ale toto je na mňa povrchná, pózovaná story usilujúca sa zo všetkých síl sa gradovať až stráca šmrnc a všetko. Postava, ktorej je príbeh rozprávaný a zasvetený (dcéra), mi nie je sympatická a nie je herecky zvládnutá, čo iste nerobí dobrotu, keďže diriguje a aj prerušuje osy príbehu. Nezladila som sa s touto naráciou, a žiadne pozitívne aspekty sa na pomoc nevynárajú. Celá pointa; čaro stretnutí či zázrak porozumenia medzi mužmi a ženami vyfučali umelým "balením" niekam veľmi, ale veľmi vysoko. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama