Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Přesně podle mého očekávání to nebyla ta, která jsem chtěla, aby to byla, protože by to bylo moc jednoduché a prozíravé. Ale nakonec mě to stejně uspokojilo :-) Škoda jen, že asi žádné desetileté dítě by na otcovo rozhodnutí nereagovalo tak jako Maya. Víc takových dětí do skutečného života a hned bude svět krásnější! Na konci jsem byla téměř dojatá. (Ale mě už teď dojímá skoro všechno, asi stárnu.) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Film jsem opravdu hodně dlouho odkládal, protože mě strašila představa tupého, klišoidního a přeslazeného dojáku. Ale čekalo mě milé překvapení. Příjemná a nenáročná romantika, která kromě zajímavé a poutavé (alespoň pro mě) formy nabízí i sympatické herecké výkony, dobrý soundtrack a neobyčejně pozitivní pocit z jejího sledování. Výstižný komentář: Lopic ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,241,649Tržby Celosvetovo $55,447,968Tržby za predaj DVD v USA $12,289,298 //počet predaných kusov 663,903║ Ono to je fajn, dobrý herci, zaujímave sa zafarbujúci dej,... ale chýba tomu lepšia svižnosť a taktiež to až tak nechytí za srdce ako by som v konečnom výsledku čakal. /50%/ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ja a romantika... fuuu... nooo Ryan Reynolds je tak sladký... áach... má byť dĺžeň na prvom a alebo na tom druhom?! a ktorá paní je maminka malej slečny... ju ju... ja ja... ehm, ehm. hej, no masaker... v prvom rade toto nie je o citoslovciach, opakujem nie je! Toto je také to milé, sladké prevedenie, kde samozrejme ako inak jeee šťastný koniec a kto za tým všetkým stojí..? eee, odporúčam pozrieť mladým ale aj starším slečnám, ale aj chlapcom a chlapom... v podstate všetkým, pretože "určite, možno" 6/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě nejvíc zaujal koncept (Himym nesleduji;-)). Dceruška si vyprosí vyprávění otce o jeho láskách. Postupně se dozvídáme o jeho vztazích, o tom jak to bylo komplikované, i když nám nakonec nikdo nepoví, proč to přesně nevyšlo. I tak je ve filmu dost jemného humoru, příjemně nadčasové situace a srážka amerického idealistického mládí s tvrdou pěstí reality. Jen ten Ryan Reynolds i přes své sympatie na mě působil nějak vizuálně vyžehleně (nemůžu si pomoct, ale ta tvář je jako po faceliftu...) a všechny zúčastněné herečky jsou skvělé. Rozhodně lepší z dnešních romantických filmů. PS: stěhuji se do NY, trojlístek Banks-Weisz-Fisher si nechám líbit... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno