Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie, ale já se u ní celkem nudil. Romantický "čtverec" mezi mužem a třemi ženami je sice pojatý v zajímavém duchu, ale mě nedokázal zaujmout po celou dobu. Film určený pro všechny zamilované, určitě netradiční podívaná. Isla Fisher se mi v tomto filmu velmi líbila, o Rachel Weisz není pochyb. 65% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,241,649Tržby Celosvetovo $55,447,968Tržby za predaj DVD v USA $12,289,298 //počet predaných kusov 663,903║ Ono to je fajn, dobrý herci, zaujímave sa zafarbujúci dej,... ale chýba tomu lepšia svižnosť a taktiež to až tak nechytí za srdce ako by som v konečnom výsledku čakal. /50%/ ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Vsechny tri byly krasne, inteligentni, sympaticke. K tomu Reynolds s celkem prijemnou a vtipnou dcerkou (zvlast ve chvili, kdy tak s chuti rekne "bitch") a sexy, zaznamenanihodny K. Kline. Na tomhle postupu, kdy vlastne az do konce nevite, ktera je ta vyvolena, je nejlepsi, ze si stejne najdete nejakou svoji favoritku. U me to byla April. Ti, co film videli, si sami domysli, jak se mi zaver libil :D ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dívá se na to dobře, vlastně velmi dobře, postavy jsou sympatické, ničím vás neiritují, tempo filmu je konzistentní, nenarazíte na žádné prázdné, či nudné pasáže, ale nakonec mám stejně problém překousnout jednu věc. Tento snímek se vydává za jakousi osobní výpověď o životě, o hledání pravé lásky a přitom si nechce přiznat, že se jedná jen o další romantickou polo-komedii, která by vážně brána být neměla. Tam kde např. Crazy, Stupid, Love boduje na plné čáře, tedy v oblasti nadsázky a čiré zábavnosti, tam Definitely, Maybe servíruje absolutně nereálný konstrukt vztahů se sérií žen z módního katalogu a snaží se z nich vyvařit nějaké ponaučení. Když už kopírovat How I Met Your Mother, tak aspoň pořádně! 6/10 ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný romantický film, který je stylem vyprávění přirovnávaný k HIMYM, ale bohužel mu chybí postava typu Barneyho. Někdo, kdo by tohle sympatické vyprávění oživil něčím výraznějším, zapamatování hodným. Malá Maya je sice skvělá, ale má dost málo prostoru. Celé mi to připomínalo (pro mne) o třídu lepší romantickou komedii Všechny moje lásky. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)

Reklama

Reklama