Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná romantická jednohubka, ktorá síce neoslní, ale ani neurazí. Za najväčší klad považujem celkom zaujímavú a netradičnú skladbu deja, pri ktorej ide o akýsi príbeh v príbehu, čo zase v romantickom žánri nie je až tak časté. A malú Abigail Breslin mám celkom rád, škoda, že ako malé dievča nemala viac filmov, pretože teraz v dospelosti sa mi už tak nepáči. S jej dospelosťou odišlo všetko to jej detské čaro a roztomilosť a jej súčasné filmy sa len zriedka dostanú aspoň do priemeru. Inak škoda, že sa snímok nevyhol typickému americkému pátosu, hlavne ku koncu. No našťastie to nebolo nič prehnané, takže sa to dalo zniesť. Lepší priemer. 65/100 ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantika s inteligentním humorem, na které mi bylo sympatické, že jsem do poslední chvíle netušil, jak to dopadne a která bude ta vyvolená. Kopírování HIMYM bych tu nevyčítal, tady je hodne mala holka a navic dětskej pohled zajímavě komentuje děj, když to v HIM jsou děti jen pasivní posluchači, naopak mi to přišlo jako skvělej nápad. Potěší velmi příjemné obsazení sympatickými herci ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se dívala především kvůli Rachel Weisz. Ryan Reynolds je sice možná "divácky" hezký, ale pro mě obyčejný a nepociťuji k němu nijaký obdiv či sympatie. Jedná se o příjemnou a vtipnou, avšak typicky americky oslazenou limonádu. Děj rychle uběhne díky svižnému tempu. Oceňuji hudební vsuvky v podobě Kurta Cobaina a jeho "Come as you are" či pěvecký výstup Rachel. Ta je zde, zkrátka, jako snad ve všech filmech, jako rozkvetlá květinka. Vždy vypadá tak něžně, křehce a dobrotivě. Jako žena, které by nikdo nechtěl ublížit a která by sama nikdy jinému ublížit ani nedokázala. Dokážete si ji třeba představit v nějaké roli vypočítavé a manipulativní mrchy? Já snad ani ne:) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že scénář je prostě nezajímavý. Celou dobu jsem říkal, čím si tento nemastný, neslaný film vysloužil 75%, sice to nebylo trapné, ale místy to opravdu nudilo a vtipu to taky moc nepobralo. Nebýt konci, který byl vážně moc pěkný, tak bych dal i 2*. Škoda, námět alá HIMYM mohl dopadnout mnohem líp, dokonce i herecké obsazení mi přišlo fajn. Ale rozhodně mě to nevzalo tak, jak jsem si myslel. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Detektivní romantika, která je samozřejmě, jak jinak než, tady nadhodnocená. Ryan započal svůj přesun k dospělejším rolím, přesto charismatická postava jeho Will Hayes není ani náhodou. Vždycky se najde nějaká holka, která je větší bourák než on. Tvůrci celou zápletku do koho se Will nakonec zamiloval vyřeší naprosto šalamounsky. 60% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)

Reklama

Reklama