Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (556)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem fandila "Kopírce" April, takže jsem na konci byla celkem spokojená.. Moc se mi líbil retrospektivní způsob vypravování děje a ten pološťastný konec (všichni jsme přeci čekali, že rozvod bude zrušen a rodina se dá opět dohromady). Ryan Reynolds byl jako Will sympaťák a "Maya" Abigail Breslin svou dětskou roli taky zvládla s přehledem:) ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná romantika s inteligentním humorem, na které mi bylo sympatické, že jsem do poslední chvíle netušil, jak to dopadne a která bude ta vyvolená. Kopírování HIMYM bych tu nevyčítal, tady je hodne mala holka a navic dětskej pohled zajímavě komentuje děj, když to v HIM jsou děti jen pasivní posluchači, naopak mi to přišlo jako skvělej nápad. Potěší velmi příjemné obsazení sympatickými herci ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Herecké obsadenie je fajn, rozvíjajúci sa príbeh rozhodne zaujme, ale niečo tomu chýba. Tie postavy skratka by potrebovali viac vážnosti. Teda skôr by som povedal, že v podstate k žiadnej postavy si neurobíte žiadny hlbší vzťah. Ryan Reynolds v celom filme blúdi od jednej k druhej a od druhej k tretej, ale miestami neviete či mu fandíte alebo nie. Príde mi to trošku dosť nevyvážené a chcelo by to aj trošku svižnejšie tempo. No s celkového hľadiska rozhodne dobrý film. 80% - 4* ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný romantický film, který je stylem vyprávění přirovnávaný k HIMYM, ale bohužel mu chybí postava typu Barneyho. Někdo, kdo by tohle sympatické vyprávění oživil něčím výraznějším, zapamatování hodným. Malá Maya je sice skvělá, ale má dost málo prostoru. Celé mi to připomínalo (pro mne) o třídu lepší romantickou komedii Všechny moje lásky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení. Má to tu pravou porci romantiky, humoru a ten konec mě tak příjemně romanticky dojal. Tahle romantická variace na How I met your mother se totiž vážně vyvedla a už nevim, kdy mi naposled udělala romantiká komedie takovou radost. Samozřejmě, že velký podíl na tom má výborné obsazení. Ryan Reynolds je ten správný sympaťák, Abigail Breslin nejtalentovanější dětská herečka a z těch 3 adeptek na matku má taky každá něco do sebe a každá z nich vás zaujme. Prostě je vidět, že i v dnešní době se může najít dobrý nápad na romantickou komedii a dokonce ho i výborně natočit. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)

Reklama

Reklama