Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová svěží romantická komedie, která mi značně zlepšila náladu. Ryan Reynolds je sympaťák, Abigail Breslin je roztomilá a Rachel Weisz umí potěšit nejen svým vzhledem ale i herectvím. Pěkný styl vyprávění, skvělá hudba.. zkrátka film podle mého gusta, na jehož druhou projekci jsem se těšil už v polovině filmu. Jsem rád, že Amerika umí pobavit diváka i něčím jiným, než slátaninou o bandě pubertálnách trapných imbecilů s jediným cílem... 80% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Podstatná část romantických komedií se natáčí pro teenagery a tomu odpovídá prostředí, naivita i výrazové prostředky filmových hrdinů. Tenhle film zjevně cílí na zralejší diváky ve věkové kategorii 20-35 let. Je kultivovanější, ale taky učesaný, sterilní a přeslazený. Není v pravém smyslu slova špatný, ale pouze v rámci svého žánru a pro cílovou skupinu diváků. Mně osobně nemá co nabídnout. Postavy mi byly lhostejné, navíc přemoudřelé dětičky považované za střed všehomíra, které zařizují život svým blízkým, obecně v kinematografii nemusím. Tady je navíc jejich aktivita přesunuta do extrému. Dceruška nemá po zjištění, že se její rodiče rozvádějí, na starosti jejich usmiřování, nýbrž se cele věnuje hledání nové partnerky pro otce, aby se necítil opuštěný. Tohle ani nepotřebuje komentář a stálo snímek jednu hvězdičku. Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Natahovaná historka o nepříliš zajímavých milostných vztazích mě otravovala. Prachbídné herecké výkony. A zase se tu vyskytuje protivně přemoudřelé děcko. KOUSEK DĚJE Konec byl nesmyslný! Copak by malá holčička, nešťastná z právě probíhajícího rozvodu rodičů, hnala otce do náruče jiné ženy? Zřejmě pochopila, že srdci se nedá poručit. Na dítě - slušný výkon. Ale ve filmu je to nevěrohodná konina. /2. 1. 13./ ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Už dlouho se nestalo, abych hlavnímu hrdinovi přál onen avizovaný happy-end tolik jako teď. Především ryze sympatický a usměvavý herecký ansámbl v čele s obdivuhodně přirozeným Ryanem Reynoldsem a sladkou Islou Fisher vyzdvihl tuto skromnou romanťárnu na ty nejvyšší příčky mého soukromého žebříčku. Na usnutí vskutku příjemná, decentně humorná podívaná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie, kterých stále vzniká dosti, ale které nedokáží nijak důkladně vyniknout. U mě byla jediná výjimka a to byla Láska nebeská, která svým suše britským humorem pobavit rozhodně dokázala, ale komedie takovéhoto typu rozhodně nikam nespějí, alespoň u mě ne. Jediné čím se dokáží honosit jsou herecké výkony. Ty jsou vždy vcelku slušné, ale že bych se u tohoto filmu nějak smál, nebo se aspoň bavil citově vydřený až na dno, to ani moc ne. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)

Reklama

Reklama