Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná romantická jednohubka, ktorá síce neoslní, ale ani neurazí. Za najväčší klad považujem celkom zaujímavú a netradičnú skladbu deja, pri ktorej ide o akýsi príbeh v príbehu, čo zase v romantickom žánri nie je až tak časté. A malú Abigail Breslin mám celkom rád, škoda, že ako malé dievča nemala viac filmov, pretože teraz v dospelosti sa mi už tak nepáči. S jej dospelosťou odišlo všetko to jej detské čaro a roztomilosť a jej súčasné filmy sa len zriedka dostanú aspoň do priemeru. Inak škoda, že sa snímok nevyhol typickému americkému pátosu, hlavne ku koncu. No našťastie to nebolo nič prehnané, takže sa to dalo zniesť. Lepší priemer. 65/100 ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ne tak skvělé, jak někteří tvrdí, ale rozhodně chytřejší než většina hollywoodského romantického mainstreamu. Reynolds jako vždy v pohodě, Isla Fisher proklatě hot a zbylé dámy také nejsou k zahození. K čisté osmičce chybí jen trochu rychlejší tempo a možná i překvapivější závěr. Ale jinak velice fajn. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Herecké obsadenie je fajn, rozvíjajúci sa príbeh rozhodne zaujme, ale niečo tomu chýba. Tie postavy skratka by potrebovali viac vážnosti. Teda skôr by som povedal, že v podstate k žiadnej postavy si neurobíte žiadny hlbší vzťah. Ryan Reynolds v celom filme blúdi od jednej k druhej a od druhej k tretej, ale miestami neviete či mu fandíte alebo nie. Príde mi to trošku dosť nevyvážené a chcelo by to aj trošku svižnejšie tempo. No s celkového hľadiska rozhodne dobrý film. 80% - 4* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Clint Mansell: 1. Will Hayes For President! ,2. Here Comes Summer ,3. For Emily (Whoever She May Be...) ,4. April (Come She Will) ,5. Jane Eyre ,6. Panic Stations... ,7. An Evening at The Odeon ,8. Sunday, Sunday... ,9. Cometh The Hour, Cometh The Man... ,10. Its April ,11. Summers Over ,12. The Candidate ,13. Second Thoughts ,14. Maya Knows... ,15. The Happy Ending Is You ,16. Brooklyn Bridge ,17. Countdown ,18. Aprils Story, ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jako na kolotoči. Vzpomínáte, když jste jako malé děti na něm jezdili stále dokola a dokola a střídali je? A pak se vám z nich udělalo špatně? Bylo jich prostě moc! A stejné je to i v tomto případě, akorát tu máme místo kolotočů tři Willovy přítelkyně. A hádejte, na kterém kolotoči jezdil nejraději?:-) Za to čekání to stojí, alespoň jeho dcera oživuje absolutně mrtvý děj, který se ještě k tomu všemu motal kolem politiky. Okrajově, ale přece:-) A za celou dobu jsem se ani jednou nezasmál! Na komedii docela bída, nemyslíte?:-) 40% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama