Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrtelný virus vyhladí stovky tisíc životů ve Velké Británii. Aby britská vláda zabránila dalším smrtím, rozhodne se postavit zeď, která zadrží nakažené v zemi vzniku epidemie, Skotsku. Ten, kdo se pokusí o útěk, zemře. Sama zeď je tak masivní bariérou, že se nikomu nepodaří dostat ven. Ani dovnitř! Skotsko bylo zavřeno před zbytkem světa – navždy… Za 25 let je virus jménem „Sekáč (Žnací stroj, Žnečka)“ úplně zapomenut. Jenže teď začal v Londýně znovu vylézat na povrch. Vláda nemá na výběr a musí za bariéru poslat elitní jednotku, jejíž úkolem je objevit práci doktora Kana, který byl už jen kousek od objevení léku na „Sekáče“. To, co je čeká za zdí je záhadou, pekelným prostředím ruin. Co objeví, však přesahuje nejdivočejší představy kohokoliv z nás. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (797)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Kankán ve skotských sukničkách na středně propečené divošské zábavičce; rozkošný latexový pejsek Gimp; lidumilný srandista Sol; středověký magorking Malcolm; rozmašlované cameo Williama Wallace; některé záběry tak krásné/promakané (kat v lese!), až u nich občas lezou oči z důlků při vzpomenutí na fakt, že tahle úchylná pocta se vážně opravdu nebere a v té spoustě vtipných klišé si doslova libuje; dobrá muzika doprovázející kulervoucí akci, při které budete škemrat, abyste si aspoň na pár vteřin mohli dáchnout a spokojeně se nudit - aneb mysleli jste, že Mad Max je jediný, kdo má patent na überkůl postapokalyptickou jízdu? Tak si zajděte do kina na tohle, holátka. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle udělal naprostej blázen co měl zrovna vycházku z ústavu, protože to je úlet úletů. Pro ultramagory mého kalibru je maximální rajc vidět chvíli postapocalyptický město, koncert Rammsteinů, Pána prstenů, Statečné srdce a Mad Maxe. Scéna ve které opekájí a následně porcují člověka sice můj večerní apetit moc nepovzbudila, ale zase ta tetováná punkerka zcela evidentně vrchní šéfkuchařka, při vaření své gurmánské specialitky tak krásně kouzlila svým jazýčkem, že mě mozek přehodil myšlenky na jiný prožitky než je jídlo. Ono vůbec ženský v tomhle filmu to je zážitek. Ta hlavní samička měla fakt hodně ostrý drápky, ale hlavně super prdelku, tady oceńuju práci kamerana, sice já bych se jí věnoval ještě více, ale zase nevím jestli by všechny bavilo koukat se 105 minut na krásnej ženskej zadek, ale jo bavilo, holky přece do kina chodit nemusej, stejně se v kině nedá žehlit :) Koukám, že ta luxusní drsňačka se jmenuje Rona Mitra, hmm jen doufám, že poprosit jí třeba o večeři by neznamenalo přijít o všechny zuby, ale když ona je při tom střílení tak sexy a o rvačkách ani nemluvím, jak umí jednoho zkrátit o hlavičku aniž by se při tom rozcuchala a nebo ten smyslnej pohled, když probodla tomu velkýmu rytíři hlavu, ovšem co umí s autíčkem, noo autíčkem ... Bentleym, tomu už prostě nejde odolat . Už to tak bude, já se z toho všeho nakonec zamiloval. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

MOHL TO BÝT BEZVA FILM, KDYBY........ kdyby například za tou mohutnou zdí, se z lidí stali Zombie. Protože ta zeď byla parádní. Jenže ta zeď bylo to jediné dobré z celého filmu. Koukal jsem a připadalo mi to nelogické : stejná doba, stejné prostředí, stejní lidé, ale na jedne půlce se nacházeli pankáči a na druhé půlce středověk! Vůbec to nešlo dohromady a už vůbec né, ten nelogický konec! Ta hlavní hrdinka po celý film žmoulala nějaký papírek, který ji dala máma. A tak jsem si logicky říkal, že asi i svou maminku najde! Houby, ani se tam neobjevila! Tak proč ten papír?? Prostě jednou se na film kouknout a rychle zapomenout! Nuda! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

…a za čas vše pohltila tma. Z území na sever od zdi zbyly napřed vzpomínky a později už jen dějiny…. Tak tohle jsem nečekal!! Výborné tempo podpořené zajímavým soundtrackem , temná atmosféra a ,,ostré“ záběry, při kterých nevím, jestli se škodolibě smát či si zakrývat oči. Raději jsem povolil uzdu své škodolibosti a vrátil se do postapokalyptických časů šíleného Maxe, středověku či sci-fi světa budoucnosti. Právě ta spojitost je nejzajímavější a musím napsat, že funguje PERFEKTNĚ!! A jestli se vám líbil Pád do tmy, tak vězte, že s Marshallovým plánem nemám problém.. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Masívní vykrádačka zejména RESIDENT EVILA 2, ÚTĚKU Z NEW YORKU a ŠÍLENÉHO MAXE 2 (celý seznam by byl velmi dlouhý, člověka až jímá paranoia z toho, jak je mu tu všechno odněkud povědomé) s nulovým vlastním vkladem a tragickým střihem nijak zajímavých akčních scén. Ovšem vykrádačka, která si na béčko jen nehraje/neparoduje, ale která jím skutečně je a to béčkem příjemně svižným, brutálním, se sympatickým body countem a s akčními scénami, co mají vzdor nenápaditosti a mizernému střihu povětšinou slušný drajv. A ani ta ostentativní nekorektnost není tak otravná, jak tomu u podobných filmů obvykle bývá. Gratuluju Rhoně k hlavní roli v jaké jsem ji chtěl dávno vidět. Snad už se brzo dočkám i u Agáty Hanychové :) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Při závěrečné honičce, kdy Eden (Rhona Mitra) ujíždí autem před motorkáři, jeden z mužů rozbije čelní sklo, avšak v dalších scénách je sklo zcela v pořádku. (CrashONE)
  • Ačkoliv se film odehrává na území Velké Británie, byla většina filmu natáčena v lokacích v jižní Africe. Poslední tamější scénou byla dlouhá automobilová honička s efektivním průletem autobusem pronásledovatelů, jenž byla ve filmu vyobrazená na konci. (Conspi)
  • Je možné všimnout si, že muž s helmou s výraznýma kočičíma ušima je ve filmu zabit hned několikrát. (Conspi)

Související novinky

Hellboye čeká reboot

Hellboye čeká reboot

09.05.2017

Guillermo del Toro nedávno oznámil, že je třetí Hellboy opravdu mrtvý. Studio Universal mu definitivně řeklo, že o pokračování Zlaté armády nemá zájem, o to překvapivější jsou tedy zprávy, že se… (více)

Neil Marshall vypluje s Bayovými piráty

Neil Marshall vypluje s Bayovými piráty

04.09.2012

Tvůrce Pádu do tmy, Soudného dne či Centuriona si loni odskočil do televize a bitevní epizodou Blackwater si vystřihl zdaleka nejlepší hodinku druhé série Hry o trůny. Není divu, že o jeho služby v… (více)

Další maso od Marshalla

Další maso od Marshalla

29.01.2009

V ultimátním béčku Soudný den se skotský hrdlořez Neil Marshall podíval do nepříliš vzdálené budoucnosti. Ve svém novém filmu nazvaném Centurion se naopak vydá do hodně vzdálené minulosti. Konkrétně… (více)

Horor na Divokém západě – svatokrádež?

Horor na Divokém západě – svatokrádež?

16.03.2008

Soudný den je za rohem, ale režisér této drsné akční sci-fi Neil Marshall (kromě jiného tvůrce vynikajícího klaustrofobického Pádu do tmy) se přesto dívá do budoucnosti. Která leží v minulosti. Máte… (více)

Reklama

Reklama