Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Asylum se pustilo i do zombie žánru a vizuálně to dopadlo docela dobře. Je vidět, že se všichni při natáčení bavili a ztvárnili tyto hladové ohavnosti s náležitým respektem k žánru. Jenomže jak už to u této společnosti bývá, s plnou otevřenost zklame naprosto příšerný scénář a v hraných scénách mimo zombie občas viditelné amatérské herecké výkony. Zkrátka a dobře, dobrý námět ale špatné zpracování. Na tomhle mělo dělat studio, který lpí už na dobrém scénáři a dokáže dát výrobě pořádný rozpočet. Mohl to být lepší biják. Jediné co snad překvapí je zakončení příběhu. Mění typicky zaběhnuté happy endy, ale na celkovou celistvost je to hodně málo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je kokotina na entou. Já osobně moc zombie žánr nemusím, ale občas se přece jenom podívám i na něj. Do Romera má tenhle snímek mrtě daleko. Spíše než horor mi to přišlo jako parodie, kterou snad nemohli myslet autoři ani vážně. Ty zvratky, litry krve a otřesné masky bych jim neuvěřil ani kdybych byl totálně nasračky. Podíval jsem se a už asi nikdy více. jednou to bohatě stačí. ()

Reklama

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Asylum, kterej jsem viděl. A to je co říct. Sice tu máme dohromady asi osm herců, rozpočet cca dvanáct dolarů a jednání hlavních postav se rovná stařecký demenci proložený alzhaimerem, ale taky tady jsou docela ucházející zombíci, pár dobrejch scén a místama něco jako atmosféra. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok na mna urobil dojem drsnostou,ale že potom,to skĺzlo do roviny totálnej sračky bolo evidentné.A herci,len som na pchybách či to boli herci,alebo režiser zvolal rodinu,alebo ich pobral z ulice.Scenárisicky totálne zlyhal,ale hlavne tam bolo vela debilných situácii,ktoré by sa normálne nemohli stat.Tu zombie nehrýzli,ale pluli na ludi krv.To bola pre mńa novinka a tým pádom to nebola zombie ale lama.Totálne nechutný film,plný neskutočných kravin.Je to velmi drsný film s velmi silným gore.Tie postavy sa neskutočne sprosto chovali aj dialogy boli trápne a spracovane to bolo velmi amatersky. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jelikož mám ve filmech slabost pro zombíky (a že jich tu bylo, fešáků uslintaných) a vězeňské prostředí, možná trochu nadhodnocuju, ale už za ty superhlášky a superšavle prostě pod tři jít nemůžu... obrnit se proti tuposti několika scén a je z toho šedesátiprocentní béčko jak vyšitý. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama