Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ostrov svobody“ má sice ke skutečné volnosti dost daleko, což ale neznamená, že jeho obyvatelé nemohou prožít během cesty napříč Kubou menší romanci. Hlavními hrdiny road movie jsou dva mladí lidé toužící po lásce a pochopení... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Film, ke kterému se člověk asi jen tak nedostane v telvizi nebo na doporučení od známých. Určitě je to pěkný snímek, který chvilkama opravdu pobavý svý vtipem a zaujme nádhernou přírodou. Obě hlavní dětské postavy jsou zábavné a mile se na ně kouká. Nicméně nebudeme si nalhávat, že se jedná o něco převratně originálního. Dvě děti se mají rády a utečou spolu, aby je nic nerozdělilo. Oceňuji francouzsko-kubánskou koprodukci, neoceňuji trochu přidementnělý konec. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Další pohodový výlet do země kde se zastavil čas, kde kluci si venku hrajou na vojáky, kde po školním zvonění děcka neutíkaj k mobilům, ale na dvorek jen tak blbnout. Film o dětském přátelství a pohledu na svět podbarvený skvělou latino hudbou. Film plný letní nálady, moře, slunce, úsměvu i pláče. Prostě Viva Cuba ()

Reklama

1frida2 

všechny recenze uživatele

Dva mladí lidé....to je dost přehnané. Zkrátka dvě děti, co si ještě sami se sebou nevědí rady. Příjemný film o přátelství, čistém jak blankytné moře a letní slunce. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Kuba si, yankey no! Kubo vydrž, až tam ten komunismus u vás padne, tak budeš mít nabouchané supermarkety americkým zbožím, ale teď ještě žiješ a to se dá říct už o málu zemí na světě, sic s prázdnou kapsou a někdy i žaludkem...Takže milý film z mé milé Kuby. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama