Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý rančer Ike nenávidí indiány, protože při jejich útoku zahynula před lety jeho žena. Aby se zmocnil pastvin, patřících rodině Johna Rudého Orla, bezohledně zařídí její přesídlení do vzdálené indiánské rezervace, což šokuje jeho dceru Mary, protože se s rodinou Rudého Orla přátelí. Vše se ještě zhorší, když John zahyne při tragické nehodě. Osud však zasadí nečekanou ránu také Ikeovi, když těžce onemocní jeho milovaný vnuk Kit a on pro jeho záchranu nemůže nic udělat. Blíží se však Vánoce a zdá se, že to je doba, kdy se zázraky mohou dít i na Divokém západě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

ic 

všechny recenze uživatele

Proč mluvil indiánský děl o lovení gazel za jeho mládí? a) špatný dabing b) chyba v původním filmu c) kecal nebo už to má v hlavě popletený d) v mládí cestoval i s kmenem na safari ? A správná odpověď je ... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, len netreba čakať western... respektíve ho treba čakať asi tak, ako v horore HNEV DUŠÍ, kde tiež slúžilo atraktívne prašné prostredie ako kulisa príbehu. ZÁZRAK V SAGE CREEK sa venuje dávnemu shakespearovskému problému znepriatelených klanov. Nič obrovské to nie je, rozhodne snímka pripomína skôr nenápadný televízny a rodinne založený film pre rodinné publikum. Z hercov by som viac ako Wesa Studiho (POSLEDNÝ MOHYKÁN, NOVÝ SVET) v dvadsiatejôsmej variácii na nevďačnú rolu "mystického Indiána", poukázal na Davida Carradinea, ktorý sa znova (po KILL BILL) stretol s Michaelom Parksom. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama