Reklama

Reklama

Recenze (8)

petero 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu ktorý názvom sľubuje drsnotu a v skutočnosti je to len taký čajíček, naviac po Bavovom GHOST SON (2006), ktorý je parádne atmosferický je toto oproti nemu len poloamatérsky pokus. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za mě je tohle teda slabota u které jsem málem usnul. Má to sice pěkný herečky na který se sice možná dobře kouká, ale o nějakých hereckých extra výkonech nemůže být ani řeč. Gore tu sice je, ale je dávkováno ve flashbacích, který mě postupem času pěkně sraly. Gore je spíš (pod)průměrnější a rozhodně neohromí. Spíš mi tohle mučeníčko přišlo hodně slabý. Jako celej film. Celkem se povedla hudební stránka filmu. Ale navíc jak 2 ubohý hvězdy tenhle snímek u mě nemá. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Italiano Tortura ala Lamberto Bava! Mistr sází především na pěkné mučeníčko , odhalená ňadra a celkem solidně budované napětí. Slušný kousek. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem ještě L. Bavu v takovém rozpoložení neviděl. Jeho THE TORTURER v sobě kombinuje erotično, zvrhlost a gore do zvláštního mixu, který místy působí až směšně, ale většinou funguje výborně. Trochu mě ale zklamal scénář (vraha snad nejde neuhodnout už hodinu dopředu) a honě limonádovitý happyend. Celkově mi však výše zmíněné zápory nic moc neubírají z dobrého dojmu, který z THE TORTURERa mám. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

To byl takhle jeden týpek, kterej měl fobii z toho, že ho pronásleduje dětský autíčko, a jako léčbu sbalí jednu super blondýnu a kdykoliv ho začne autíčko pronásledovat tak s ní souloží o stošest... (jestli to hradí VZP tak budu taky brzo vyšinutej). Příčinou téhlé autíčkové fobie je pravděpodobně rodina, neboť maminka vypadá jak mumifikovaná Morticie z adams family a tatínek jak zarostlý stýček Fester. A někdo z týhle trojky má zvláštní koníček, mučí mladé a krásné dívky (inu každý máme nějaké hoby, já třeba sbírám známky). Nevýhodou je, že poměrně brzy pochopíte kdo, výhodou je, že dotyčné dívky jsou opravdu velmi krásné - tedy před tím než se do nich pustí. Takže pokud máte rádi gore a nahé, zmučené dívky určitě si to nenechte ujít. Pokud máte rádi chytře budované napětí a inteligentí zápletku... no asi už tušíte, že tohle ne. ()

Reklama

Reklama