Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý dokumentarista Wesley dostává nesnadný úkol: přesvědčit tři slavné leč stárnoucí primadony, aby společně vystoupily v televizním koncertu. Jenže to má háček nebo spíš hák - Kate, Piper a Addie se vzájemně tak nenávidí, že s tím nikdo nic nesvede. Jediný člověk, jemuž by se mohlo podařit přimět znesvářené hvězdy ke spolupráci a tím oprášit jejich někdejší slávu, je legendární Beryl Masonová. A právě ji Wesney požádá o pomoc... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Faye 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je pozoruhodný snad jen hereckým obsazením. Protože stejně jako filmové primadony i jejich slavné představitelky se zrovna v lásce nemají. Elizabeth Taylor odloudila své kdysi nejmilejší přítelkyni Debbie Reynolds manžela (Eddie Fisher) a provdala se za něj. Debbie ji veřejně nařkla ze zničení svého ideálního manželství a vláčela ji po všech novinách. Tisk udělal z Elizabeth sobeckou mrchu, z Eddieho slabocha a z Debbie ubohou oběť. Novomanželka tak čelila demonstrantům s transparenty „Táhni z města, děvko“, ke všemu musela přijmout roli „holky na telefon“ v „Butterfield 8.“. Skandál skončil ( a začal jiný), když Elizabeth potkala Richarda Burtona a Eddiho poslala k vodě. A Joan Collins jistě dodnes nezapomněla, že ji Elizabeth vyfoukla roli Kleopatry. Navíc i roli potvory Alexis v seriálu „Dynastie“ dostala jenom proto že ji Elizabeth, a za mnohem vyšší honorář, odmítla. „ Bez Alexis by Collins zůstala navždy úplnou nulou“ nechala se tehdy slyšet Liz. „Tři staré grácie“ je film u kterého jsem se nikdy nedokázala soustředit na děj, ale jen na to jak se k sobě staré známé chovají a vždycky se báječně bavím (smysl pro humor musel mít i ten, kdo je v téhle sestavě obsadil). Možná, ale opravdu platí, že čas hojí všechny rány kdo ví ?! ()

carly 

všechny recenze uživatele

je to veľmi milý film. A herecké obsadenie je Oscarové. Carrie Fisher bola naozaj skvelá spisovateľka. Jej zmysel pre humor a robenie si srandy zo seba samej je takým pohladením po duši. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama