Reklama

Reklama

Jeho a její Vánoce

(TV film)
  • USA His and Her Christmas (více)

Obsahy(1)

V americko-kanadské produkci vznikla romantická komedie režiséra Farthada Manna, vyprávějící o vztahu Toma z velkého vydavatelství, které chce koupit malé noviny, jež patří Liz. Ta ve snaze své noviny zachránit vymyslí speciální vánoční sloupek, z něhož se stane opravdový čtenářský hit. Tom proto dostane za úkol vymyslet a napsat něco, co by v této konkurenci obstálo. Rozhodně by vás však nenapadlo, že právě mezi dvěma konkurenty to osudově zajiskří. V lásce i válce je přece dovoleno všechno... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento film som zhliadol vo všedný, pracovný deň doobeda na jednej zo slovenských komerčných televízií. To je prestne ten vysielací čas do ktorého patrí takýto nepodarok. Vianočný snímok zo San Francisca, v ktorom neuvidíte ani jedinú vločku snehu a ľudia tam pobehujú pomaly v krátkych rukávoch. Naivná romantická fraška o zarputilej, čerstvo rozvedenej, novinárke Liz, ktorá svojimi patetickými žvástami o Vianociach zachráni malé, lokálne noviny pred likvidáciou. Popri tom si samozrejme najde aj novú lásku. Veľmi slabé. * ()

esnou 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad se dvěma sloupkaři, z nichž každý má naprosto odlišný názor na Vánoce (jeden je nadšený příznivec a druhý je nesnáší - hádejte, kdo je ženská a kdo chlap?) Bohužel to je asi tak všechno, navíc ani tenhle nápad není dotažený. Jako romance nic moc - na rozkreslení vztahu tam vůbec nezůstalo místo, jakoby se autoři nemohli rozhodnout zda točí romanci nebo vánoční film. ()

Reklama

bogomira 

všechny recenze uživatele

Základem dobré romantické komedie je přitažlivost dvou hlavních postav. V tomhle pokusu o romantickou komedii je ženská role spíš hysterická než roztomilá. A ani jednou se nezasmějete. Takže co? Takže nic. ()

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná sračka, ktorá nemá nič spoločné s normálnym životom, realitou alebo bežným chápaním vecí okolo seba. Za takéto dielo by vás v stredveku upálili a ešte by chodili pápeži v ďalšej dekáde močiť na váš popol. Dúfam, že už v živote dačo také hrozné neuvidím. Vo filme totižto nefunguje absolútne nič. Od mizerných hercov až po absurdný scenár, ktorý vás prinúti plakať. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Takže upřímně a na rovinu musím říct, že tento film je bohužel filmem špatným. To je důležité si uvědomit hned na začátku tohoto komentáře. Na, že by byl nějak extra špatný nebo dokonce odpadový, ale není bohužel nikterak vydařený. Abyste rozuměli, u vánočních filmů já skousnu leccos, vždyť už jsem jich viděl mnoho a mnoho, jelikož se na ně specializuji, ale abych se nějakých 40 minut u filmu nudil, než se dostanu do děje, to už opravdu přejít nemůžu. Záměr tvůrců asi nebyl nikterak špatný, ale děj je v prvních desítkách minut velmi roztahaný a já jako divák jsem nevěděl ani o co tam jde, což považuji za hrubý nedostatek. Druhá polovina filmu už tak nenudila, ale tam zase musím vytknout naprosto nevánoční atmosféru, což zamrzí o to víc, že slovo "Vánoce" má tento film v názvu. Ale bohužel moc vánočně film nepůsobí, a to je hrubý nedostatek. Zkrátka jakoby tvůrci z toho chtěli mít spíše romantickou komedii, ale v tom případě se to mohlo odehrávat v kterémkoliv ročním období a já bych aspoň s tímto filmem neztrácel svůj čas, protože jsem se něj podíval jen kvůli tomu, že jsem očekával zajímavý vánoční film. Ale abych jen nekritizoval, k dobru tomuto filmu přičítám především aspoň trochu zajímavou romantickou zápletku a vcelku solidní zakončení u štědrovečerního stolu. Celkově však na tento film nahlížím jako na film, který mě spíše zklamal a který není příliš vánoční. Mé hodnocení je tudíž podprůměrné, uděluji dvě hvězdičky. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama