Reklama

Reklama

Sarangddawin pilyoeobseo

  • Jižní Korea 사랑따윈 필요없어 (více)

Obsahy(1)

Julian je klubový playboy, zloděj a notorický lhář, což ho také jednou dostalo do vězení. Když vyšel ven, zjistil, že mu před pár dny zemřel přítel a také, že dluží bezmála tři miliony dolarů. Na splacení dluhu má jen měsíc a tak mu přijde vhod informace, že jeho mrtvý přítel po smrti rodičů zdědil se svou sestrou polovinu velikého majetku. Rozhodne se vydávat za dlouho ztraceného bratra a tím snad získá peníze, které tak rychle potřebuje. Oklamat sestru, že je její bratr, by přeci pro tak dobrého lháře neměl být problém, čas ale neúprosně běží. (Kiyoshi)

(více)

Recenze (31)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jakmile Geun-Yeong Mun jednou přijdete na chuť, je jako droga. A tahle role jí obzvlášť sedla. Navíc dostala rovnocenného partnera, takže herecké výkony byly nadstandartní. Mnoho scén mě dojalo až k slzám už v průběhu filmu..to se mi také nestává pořád. Líbilo se mi, jak se měnily emoce a atmosféra. I hudba tomu jejich příběhu hezky ladila. Já prostě nemám co vytknout. Jeden z nejkrásnějších korejských filmů. 5* ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Love zero se nejspíš nezařadí mezi klasiské kousky korejského romantismu, ale pořád jde o velmi dobrý film. Jediné, co mě trochu štvalo, byl dlouhý konec. Asi čtyřikrát jsem si říkal, že to je skvělý konec a čekal titulky. Přišel ale další zvrat a po něm zase další. Film jsem si ale užil a na romantický film byl i nezvykle napínavý. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Má to zaujímavý dej. Aspoň na papieri to tak mohlo vyzerať, ale mňa film veľmi za srdce nechytil a to inak kórejské filmy dokážu veľmi účinne. Prvá polovica kde sa viac menej oblbuje a každý hrá kvôli peniazom divadielko sa dá v pohode sledovať, ale tvorcovia sa nám postupne snažia nanútiť love story, ktorá sa síce rodí, ale nikdy skutočne neprepukne, preto ma slzy hlavných postáv v závere nemohli nijako dojať. Tak je to aj s postavami. Tie si cestu k divákovi hľadajú, ale záver príde skôr než ju nájdu. Po dlhšej dobe kórejský film, ktorý ma veľmi nenadchol, ale oni točia jak o závod, takže si určite rýclo nájdem niečo iné. Love me not is not for me...60%. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Smutné, korejské, depresivní, slepé, chamtivé, ah ty jejich konce. Dlouho jsem čekala na tento film a nakonec přišlo zklamání. Nebo už nemám trpělivost na jejih sáhodlouhé pohledy, výkřiky a vztekání? Netuším. Každopádně Moon je moje srdcová záležitost. Prostředí suprově tmavé, hudba nádherná, a melancholie by se dala krájet. Sice film nekončí moc pozitivně, ale stojí za to ho vidět. ..že je musej furt vraždit.. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa mi páčil, mal obrovské predpoklady priviesť ma k slzám, ale nedošlo na to, niekde tam proste tá iskrička zostala bez pohybu, zasekla sa a vývoj deja napriek tomu, že bol zaujímavý a prekvapivý proste zamrzol na bode nula. Chcelo to niečo čo by viac pritlačilo na city. Škoda. Ale aj tak sa mi to páčilo, len si to nemôžem zaradiť medzi tie filmy, "toto si pusti, keď si potrebuješ vyplakať dušu".... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle desetidílného japonského televizního dramatu I Don't Need Love, Summer (2002). V roce 2013 podle něj vznikl šestnáctidílný jihokorejský televizní seriál That Winter, The Wind Blows (od r. 2013). (juvelinokivi)

Reklama

Reklama