Reklama

Reklama

Guoshi wushuang

Obsahy(1)

Příběh této akční komedie se točí kolem korupce, tajpejských gangů, jednorázových celebrit a bulvárního tisku. Hlavním hrdinou je Gene, který je policií nasazen do jednoho z gangů, a to ve chvíli, kdy svůj návrat ke zločinu ohlásí tajemný a mistrný Alpha. Do toho se přimíchají další gangy a právě bulvár, jenž se životem gangsterů začne intenzivně zabývat. Současný Tchaj-wan a jeho problémy jsou tak reflektovány zábavným, vtipným filmem, který bořil místní rekordy v návštěvnosti. Akční souboje a další prostředky žánru tak nejsou jen samoúčelným prostředkem k pobavení diváka, ale snahou o moderní filmovou reflexi společnosti. (Filmasia 2006) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

molotov 

všechny recenze uživatele

Já budu hodnější:) Viděl jsem ten ve chvíli, když už jsem potřeboval něco, co si na nic nehraje a chce hlavně pobavit. Samozřejmě, že spousta fórů byla na samotné hranici trapnosti, ale mě to prostě bavilo (na rozdíl třeba od Drugstore girl). ()

lasida 

všechny recenze uživatele

Ano, je to asijska komedie, se spoustou slov, gagu...atd. Ale na to, ze jde o autorcin 2.celovecerni film, scenar i rezie DJ Chen, narozena 1980!!! Klobouk dolu, ja jsem se bavila, nadherna byla barevnost snimku a velice ocenuju zivou a realistickou kameru... Nejde o nic intelektualniho, ale budu se opakovat - ja se bavila! ()

Reklama

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Komedie s poctivým tempem. Oddychovka, která si na nic nehraje a upoutává hlavně Chenovou zručnou režií a občas i solidní vtipnou scénou. Minusem je scénář, to ale tvůrci patrně ví... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Tchajwanská komedie, která svou slaboduchost maskuje překotným a "akčním" dějem. Slabými hereckými výkony, nevýraznou hudební složkou a křečovitou snahou o gagy, jež vyznívá občas vyloženě trapně, asociuje nepovedené hongkongské taškařice. Na upachtěném a uzívaném výsledku nezmění nic ani sexy policejní komisařka pátrající po tajemném zločinci jménem Alpha. Upřímně řečeno, od režisérky největšího tchajwanského komerčního trháku roku 2004, jsem čekal mnohem, ale mnohem více. 3/10 ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Tchaj-wanu. (Terva)

Reklama

Reklama