Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to jako fakt výborná bláznívá komedie a ještě s Walkenem, ale nakoenc z toho vyleza nevtipná kravina. Sice občas se podaří scéna u který se člověk pousměje, ale mockrát to fakt neni. Za prvé je problém v hlavním herci, sice úchylák je to solidní a háro má taky jako hovado, ale nějak ty vtipy od něj moc nefungujou, vlastně jako vtipy v celým filmu, dokonce jsou to občas i dobrý originální nápady, ale je to tak blbě zpracovaný, že to nakonec vyzní stupidně. Dál mi přišlo, že zápasy jsou značně zkrácený a to dost zbytečně, dalo se z nich vytěžit daleko víc, stejnětak je málo využitej potenciál Walkena, obleček měl fakt parádní, ale nakonec sem z jeho postavy měl dost rozpruplný pocity, stejně jako z celýho filmu ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je v dnešní době nějaká móda točit filmy ze sportovního prostředí, viděl jsme j už několik podobných kousků, ale tento se moc nepovedl. Hlavní hrdina i záporák se do svých rolí sice hodí velmi dobře, stejně jako „šílený hráč“ z Východního Německa, bohužel však vtípky tvůrců nevyloudily na mé tváři příliš úsměvu. Ani sympatický trenérova dcera to nemůže zachránit. Pokud se chcete pobavit u komedie ze sportovního prostředí, tak vám osobně doporučuji Blades of Glory. ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Když jsem tady viděl nizká hodnocení, říkal jsem si, přece to nemůže být až tak slabé, ne když jsem se u traileru nasmál více než u některých celých komedií. Ale bohužel je to pravda, Balls Of Fury jsou slabé až to místy zamrzí, vtípky se slepým učitelem jsou zábavné tak jednou a to už si člověk říká že už to viděl a tvůrci se nestydí to užít během filmu xkrát, nejlepší scénky jsou prostě v traileru a celý film je jen nabalená nuda na těch pár stěžejních scének. Zklamání jak hrom... docela jsem čuměl že takový film šel do kin, kde se hrabe na Blades Of Glory a to to šlo jen na DVD. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná odechovka, která Vás přímo prosí abyste vypnuli mozek a smáli se šíleným vtipům.Film mě přišel jako kombinace Vybíjené a Žhavých výstřelů 2 jen o moc horší.Mile mě potěšilo, že tam nebyl žádný vtip o exkrementech a fekalií a pokud byl tak jsem ho nezaznamenal.Herci příjemně přehrávají,trenik jevtipný a ping-pongové matche jsou fajn a k tomu všemu to Maggie Q sluší.Není to film co si bude pouštět pořád dokola ale pokud si chcete odpočinout tak tímhle filmem nic nezkazíte. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neskutočná hlúpsť, ktorá nemá absolútne čo ponúknuť. Je trapná a nevtipná, hlavný hrdina nesympatický a príšerný herec ale on si to zrejme neuvedomuje. mal by mu to niekto povedať a to že walken je činský chalan je také hlúpe ako keby moje ponožky začali spievať vypalovačku od AC/DC. jedine za čo si to zaslúži tie dve hviezdičky je strašne sexi maggie q, ktorá aj na to že tam má pár scén utiahne v kľude celý film. takže ak ju máte radi ako ja je to pre vás príležitosť vidieť jej dokonalosť v nedokonalom filme, viem že JohnFarst sa teraz bude stažovať že tento komentár je krátky ale po tomto by išli aj tak samé vulgarizmy a ja niesom prasa. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama