Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ping-pongová výměna, v níž trapnost trpělivě tlačila vtip do defenzívy, aby tvrdou smečí (final deathmatch pod proudem) vše rázně ukončila. Jakžtakž ještě pobavily výstupy slepého mistra, ovšem třeba Walkenova role - ta vzbuzovala maximálně údiv smíšený se soucitem. Chápu, že musí každý měsíc platit vodu, elektřinu, plyn a služku z Tijuany, ale s takovým výběrem rolí už nemá daleko k tomu, aby účinkoval v předvolebním spotu strany Jany Bobošíkové.. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu mě opravdu bavila, je to taková klasická sportovní parodie se vším všudy. Ale to bylo tvůrcům zřejmě málo, tak se rozhodli, že z filmu ještě navíc udělají i parodii na kung-fu filmy a bijáky typu Mortal-Kombat. Tady už to začalo hodně pokulhávat a z příjemné parodie se hodně rychle stane úplná fraška. Přesto to byla docela příjemná oddychovka a obsadit roli hlavního záporáka Christopherem Walkenem není nikdy špatná volba. ()

Reklama

Redík 

všechny recenze uživatele

Sportovně akční komedie, která se zvrtla spíše na parodii sportovního a akčního žánru. Film rychle uteče a člověk se u něj nenudí. Jako bonus člověk dostane krásnou Maggie Q a dobrého Ch. Walkena, vynikající je však postava německého stolního tenisty Karla Wolfschtagga, ztvárněna jedním ze scénáristů - Thomas Lennon. Škoda málo rozvinuté tréninkové fáze, kde není vidět žádný pokrok hlavního hrdiny a nastupuje rovnou na turnaj smrti, bez toho aby divák viděl nějaké trénikové zlepšení. Dalo se vložit dálších pár gagů nebo parodie na jiné známé sportovní filmy. 65% - Now ping-pong or as the chinese said ... ping-pong. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Když jsem tady viděl nizká hodnocení, říkal jsem si, přece to nemůže být až tak slabé, ne když jsem se u traileru nasmál více než u některých celých komedií. Ale bohužel je to pravda, Balls Of Fury jsou slabé až to místy zamrzí, vtípky se slepým učitelem jsou zábavné tak jednou a to už si člověk říká že už to viděl a tvůrci se nestydí to užít během filmu xkrát, nejlepší scénky jsou prostě v traileru a celý film je jen nabalená nuda na těch pár stěžejních scének. Zklamání jak hrom... docela jsem čuměl že takový film šel do kin, kde se hrabe na Blades Of Glory a to to šlo jen na DVD. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která se občas až příliš snaží udělat humor z ničeho, jindy je zase příjemně nekorektní. Hlavní hrdina není vyloženě sympatický, svou úlohu přesto zvládá, stejně jako Christopher Walken jako hlavní záporák (ačkoliv si zde svou roli nevychutnává ani zdaleka tak jako např. v Hairspray), na Maggie Q je naopak radost pohledět. Průměrná zábava, která (ne)urazí a možná si po ní oblíbíte ping pong. Což je na takový film celkem dost. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama