Reklama

Reklama

Season's Greetings

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
USA, 1996, 4 min

Recenze (14)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pěkný animovaný kraťas od režiséra TRICK 'r TREAT. Už zde máme tu možnost setkat se s postavičkou koledníka Sama, který tentokráte účtuje se záhadným zloduchem - vrahem dětí jak jsem usoudil. A opět se to nese na halloweenské vlně. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbina, jenže hodně svěže natočená, s příjemným hudebním doprovodem a propojením klasického cartoonovitého vizuálu z devadesátých let s inspirací z ranku animovaných záležitostí a kresem od Tima Burtona. A tomu je mi vlastně jedno, že zápletka je pitomá víc, než průměrný fanoušek kapely Ortel a že tam zoufale chybí cokoliv, co by mělo chapadla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O Halloweenské noci se nevyplácí přepadávat malé děti. Nikdy totiž nevíte, kdo - nebo co je pod maskou schováno!!! Jde o docela zajímavý animovaný short, který sice není zrovna dvakrát vydařený po vizuální stránce, ale rozhodně to není žádný propadák. Hudební doprovod celkem ujde stejně jako konečné vyvrcholení této čtyřminutové podívané. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skvelo atmosférický animovaný šortík, ktorému veľmi pomáha audio stránka ( hudba, ruchy ). Minimalistické, ale účinné. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Děti by si měly dávat pozor na padouchy, co jim chtějí ublížit... a ti by zase měli dávat bacha na koledníka Sama, protože jinak skončí velmi blbě. Na tomto krátkém animáči oceňuji především pěknou halloweenskou atmosféru, úplně stejnou jako můžeme vidět v režisérově pozdějším (tentokrát hraném) filmu Trick 'r Treat. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Roztomile animovaný kraťas připomíná atmosférou i závěrečným zvratem něco od Tima Burtona. Během jeho sledování by se skoro chtělo zpívat "This is Halloween..." Režisér Mike Dougherty v něm navíc poprvé představil postavu malého koledníka Sama ve vytahaném oranžovém pyžamu s tradičně vyřezanou dýni místo hlavy. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Slusny kratas o sympaticke postavicce v podobe Sama kolednicka, ktereho neni radno brat na lehkou vahu. 55% ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Kratky animak, vymysleny, nakresleny aj zrezirovany pod jednym menom - Michael Dougherty. Nie az tak prekvapivy, ako mily. Hlavne je to vsak predstavenie postavy Sam-a, ktory neskor zohral hl. ulohu v hranom celoveceraku Trick 'r Treat. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Skvělý kraťas který jistě potěší. Náš milý koledník si to rozdá se zloduchem kterýho pořádně zpacifikuje a má hnedka největší koledu ze všech. Pěkný bonus k Halloweenské noci to je jasná věc. U nás to vyšlo jako bonusový materiál s Halloweenskou nocí takže radost je dvojnásobná. ()

Reklama

Reklama