Reklama

Reklama

Eel, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2004, 6 min

Obsahy(1)

Úhoř sebou zmítá v akváriu, které čím dál míň odpovídá jeho rozměrům. Rychle roste a jeho zlověstná mutace dosahuje monstrózních proporcí. Temný bio-horor. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako hudební klip bez hlubšího smyslu, zato s místy zajímavým propojením hudby a obrazu a vůbec celkově "příjemnou" atmosférou - nic víc, nic míň. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už dávno jsem si zvykl, že tohle již není jen čistě filmová databáze...Takže raději se stokrát podívám na toto bizarní dílo (nebo hudební klip???), než na vysmaženého Justina Biebera, nebo jiné POPOVÉ zvěrstva...Já si tohle užil a to jak po hudební stránce, tak i té vizuální. Podobné chaotické střihy jsou mnohdy lepší, než tančit jako český Travolta...Navíc čím déle to trvalo, tím jsem tomu začal přicházet více na chuť. Za mě čistý průměr. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre slabšie povahy odporúčam niečo očakávať. Najprv to bolo mrazivo nechutné a v závere dosť strašidelné. Viacmenej to ale nudilo. ()

Margerie odpad!

všechny recenze uživatele

V první řadě bychom se asi měli ptát, co tahle věc (odmítám o ní mluvit jako o filmu nebo hudebním klipu) sakra dělá na čsfd?! ()

Reklama

Reklama