Reklama

Reklama

Spin

  • USA God is a DJ
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Hudební / Sci-Fi
USA, 2005, 8 min

Obsahy(1)

Tajemný DJ je vyslán do rušné části města, aby zasáhl v řadě řetězových reakcí, které jsou běžnou součástí našeho života, avšak díky záměně časových stop vypuká chaos. (oficiální text distributora)

Recenze (111)

easaque 

všechny recenze uživatele

neříkám, že by to nebylo nápadité, ale mě to přišlo veskrze pubertální a zbytečně protahované. To režisérův další krátký film Strýček Jack mi sedl mnohem lépe. Na tento kraťas je tu odkazů spoustu, tak se nebudu opičit. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Každá jednotlivost v tomhle filmu je prakticky geniální, od spojení hudby, obrazu, myšlenek. Úplně stejné jako Ink, jen podstatně kratší. Mě to ani těch 8 minut nedokázalo nijak zaujmout, prostě sem vnímal, co se děje bez kouska propojení s tím filmem = nudě. Chybí tomu něco, co Rimmer záviděl Listeroj...(celé tvorbě tohoto autora) ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vskutku >vypointovaná< hříčka o tom, že... ...všechno souvisí se vším a vše je jak má být, protože kdyby to tak nemělo být, tak by to tak nebylo a nakonec stejně všechno souvisí... Jojo, v tomhle filmku to neskřípe, protože když d.j. God scratchuje... Amen! %-] - - - P.S. Pro nevěřící k uvěření zde: http://www.youtube.com/watch?v=oP59tQf_njc - - - - - (Poprvé viděno 17.7.2011 na YouTube, hodnocení 594., komentář zde jako čtyřiasedmdesátý - 17.7.2011) ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem Winanse poznala ve snímku Ink (mmj. mém nejoblíbenějším filmu vůbec), a tak jsem neodolala si konečně promítnout i něco dalšího. SPIN je dokonalý příklad toho, jak se mají dělat krátkometrážáky. Miluju Winanse za jeho hry s příčinou a následkem, za to, jak si libuje v buttrefly efektech. Zpočátku jsem měla obavy, ale ty byly zbytečné - jeho styl je mi sympatický i tady, a jsem za to moc ráda. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Krátky film postavený na jednoduchom, ale zaujímavom nápade, že akýsi tajomný DJ dokáže svojou hudbou, resp. mixovaním hudby ovplyvňovať chod vecí... Špeciálne, keď sa stane nešťastie (auto zrazí ćyklistu), tak sa pokúsi dať veciam taký chod, ktorý zabráni tomuto nešťastiu. Winansova realizácia tohto nápadu je natoľko dobrá, že nemám problém dať plné hodnotenie. ;o) ()

Zajímavosti (4)

  • Konečná verze filmu obsahuje přes 300 záběrů. (HappySmile)
  • Film se natáčel 5 dní, a to na kameru Sony HDV. (HappySmile)
  • Režisér Winans objevil na hip-hopové show Hayz II. Jeho hudba ho motivovala jít domů a napsat tento krátký scénář. Následně přesvědčil své přátele herce, aby mu pomohli jako dobrovolníci a nalákal pár drsně vypadajících týpků, které znal z MySpace.com, aby si zde zahráli zločince. Potom s nimi všemi i s Hayzem vyrazil do ulic vše natočit. (HappySmile)

Reklama

Reklama