Reklama

Reklama

U stánků na levnou krásu

(TV film)

Obsahy(1)

Tři fanynky písničkáře Jana Nedvěda přemítají o vlivu jeho písní na svoje duše. O pohled do světa písní, které zlidověly, se společně s organizátorem strahovského megakoncertu Petrem Novotným pokusí muzikolog i psycholog. Dokument Břetislava Rychlíka, ve kterém nevystoupí nikdo z bratrů Nedvědů, přestože bez nich by tento film nikdy nevzniknul. Kdo do nich vidí? Vidí oni do ženského nitra? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Machrovic 

všechny recenze uživatele

Originální námět. Ale bylo by to třeba pojmout nějak jinak, aby to bylo zajímavé i pro mě. Klasické mluvící hlavy jsou nuda, kór dyž to jsou ženské závislé na Nedvědech. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

U nás Nedvědové svého času taky jeli a mamka je milovala. Úplně objektivně se musí přiznat, že texty mají výborné a jak u trampských a skautských ohňů se budou zpívat asi ještě dlouho možná navždy. Nevím, zda je vyjádření třech fanynek úplně to, co lze brát jako bernou minci, ale tímto způsobem by se dal rozebrat každý zpěvák a každý fanynka by na něj pěla ódy. Nicméně vyprodaný Strahov jim nikdo nevezme. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama