Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenager David naváže na střední škole zvláštní přátelství se stárnoucím rozhodčím Rayem, jehož postavu ztvárnil Nick Nolte. Ray chtěl být původně profesionálním baseballistou, dodnes se nedokázal oženit a nenavázal skutečný vztah se svým synem, s nímž nedokáže komunikovat. Zasílá mu jen videopozdravy. Snímek Těsně vedle výstižně popisuje život na malém městě a krizové momenty, do nichž se lidé dostávají. Ray chápe svůj vztah s Davidem jako příležitost k opravdovému přátelství. Když se oba vydají na 40. sraz Rayovy středoškolské třídy a hrají, že David je Rayův syn, dojde k neočekávaným událostem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

5150 

všechny recenze uživatele

Další z řady amerických nezávislých filmů. Zajímavý příběh, Nick Nolte a to ostatní k tomu. Líbilo se mi to. Takový obyčejný příběh ze života s uvěřitelným koncem. // Febiofest 2007 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet a nápad celkom zaujímavý, no žiaľ príbeh tohto zvláštneho kamarátstva medzi mladíčkom a starým chuchmajúcim Nick Nolte (nepozerajte bez titulkov, nie je šanca rozumieť) toho po dramatickej stránke moc neponúkne. Na to aby ma problém dokázal viac zaujať musí byť hlbšie rozobratý. Tu sa len niečo začalo, skĺzlo po povrchu a koniec sa vyslovene odbil. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Jó Nicku kam se poděly tvoje skvělé role, jako byly například v Pánu přílivu, tady jsi na mě působil s tou věčnou flaškou v ruce hodně mdle a slabošsky a i když to tam mělo taky svůj význam, tak ani těch tvých pár hezkých momentů v závěru nezachránilo můj vlažný dojem z celého filmu. Skutečně jsem měla problémy ztotožnit se nějak s Rayem a věřím, že kdyby ho hrál jiný herec, tak to moje pocity ovlivní značně pozitivněji. Potenciál to mělo určitě větší, ale ten Nick, ach jo :-( ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film na nedeľu, v ktorom hrá Nick Nolte ''ochlastu'' a má taký hlas, že chýbalo už len chrchlanie a flusanie k tomu, aby ma načisto porazilo! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama