Reklama

Reklama

10 položek a méně

  • USA 10 Items or Less (více)
všechny plakáty
Trailer

Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života... Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (347)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Morgan Freeman je cool. Ať sedí, stojí, mluví, napodobuje rozličné lidi nebo se uculuje, vždy je cool. A tenhle film je převážně o tom, že Morgan Freeman je cool. Cool cool coooooool! A taky je tu Paz Vega, která je hezká a mluví blbě anglicky, ale Morgan Freeman je prostě Morgan Freeman... čili cool. Foneticky "kůl". Je tak strašně cool, že těch 80 minut uteče neuvěřitelně rychle a možná si přes jeho coolovost ani nevšimnete, že tenhle pozitivní film s Morganem "I'am black and cool guy" Freemanem vlastně pojednává o docela smutných věcech - problémech přistěhovalců, chudobě, nezdravé výživě... p.s.: Slovo cool normálně nepoužívám, ale když on ten MF prostě takovej fakt je! ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Pozitívny, pozitívny, pozitívny - prevládajúce slovo v komentároch ostatných a ja plne chápem prečo. Vychádza to zo samotného prístupu tvorcov,až cez hlavné postavy ktoré úctyhodne stvárnili Morgan "The God" Freeman a prenádherná Paz Vega. Uvolnené, príjemné, vtipné, čo si viac priať. Kvalitne strávených sedemdesiat minút. ()

Reklama

Taninaca 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film, který pěkně plyne a nemá žádná hluchá místa, asi hlavně díky tomu, že se odehrává v pár hodinách. A deset položek proč se na snímek podívat: Morgan Freeman, Paz Vega, lehkost, nenucenost, nadhled, nezávislost, jednoduchost, trefné hlášky, hudba a také menší rolička pro Dannyho DeVita, která potěšila:-) ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská hvězda dává rady o tom, jak žít, obyčejný pokladní v supermarketu? Vážně? Někdo, kdo sám přes 30. let nenakupoval, to má najednou všechno v malíku? Takže i když si nasadíme ne jedny, ale hned dvoje růžový brýle, tak mi z toho vychází realita asi taková, že Babiš šel na šichtu s horníky fárat a pak se vzájemně obohatili, on jim ukázal, jak vydělat miliardy, oni jemu, jak být čestný a poctivý. Takže sorry, ale mám furt koule… ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Tahle hra se slovíčky mě neskutečně bavila. Jestli je to pro někoho nuda, pro mě přímý opak. Maličký rozpočet, velká věc. Morgan Freeman je takový herec, který dokáže vyzdvihnout jakýkoliv malý film, na velké představení. Tak trochu příběh i o tom, jak se z paní tvrdé prodavačky stane až ke konci milá a měkčí povaha. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (3)

  • Tento film je prvním, který byl legálně k dispozici na internetu, zatímco se ještě promítal v kinech. (Taninaca)
  • Morgan Freeman ve filmu zmiňuje, že svou první roli dostal až ve svých třiceti letech, což je i ve skutečnosti pravda. V roce 1966, když bylo Freemanovi 30 let, jej Leo Penn obsadil do filmu Man Called Adam. (PeterNet)
  • Film pokračuje aj počas záverečných titulkov. (figis20)

Reklama

Reklama