Reklama

Reklama

To nejlepší podle Erica Idlea

(video kompilace)
  • Velká Británie Eric Idle's Personal Best

VOD (1)

Obsahy(1)

ERIC IDLE – opravdu hodně úspěšný herec, autor, skladatel, režisér, producent a broadwayský impresário – stále nemá dost. Rozhodl se přetvořit celý svět zábavy podle svých představ. Poskládal vše, co považuje za nejlepší z celého čtyřletého fungování Monty Pythonů, a vtěsnal to do jednoho praktického balíčku, který právě držíte v ruce. Dokonce speciálně pro toto DVD připravil úplně nový, dosud nikde neuveřejněný materiál. Skoro se nechce věřit, co je tahle milionářská megastar ochotná udělat pro pár peněz navíc, že? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li hyenismus takéhoto výběru, který vlastně nikdo nechce a je tudíž zcela zbytečný, tak se jedná o zdařilý průřez těch nejlepších scének a skečů Monty Pythonů. Samotný nápad toto vydat je za "Odpad !". Ovšem genialitu samotného humoru sršícího vtipem, absurditou a originalitou to nikterak nesnižuje ani v nejmenším. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se napsat, že tahle "Personal best" DVD jsou zbytečná a vlastně ani nemusí existovat. Jenže to by nebyla pravda. Tak například na Erikově výběru jsou vidět scénky z Monty Python v Hollywood Bowl nebo německého Fliegende Zirkus, které jsem sice znal, ale každý na tom tak být nemusí... No a hlavně je tu Idleova skvělá etuda "Investigativní novinář pátrá po informacích ohledně E. I., jednoho z Monty Pythonů, přičemž navštíví jeho matku, gynekologa i bývalého nacistického pohlavára". Pět hvězd je jasných - kdo je dá seriálu, musí i tomuhle. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Úžas..né.. :-))) Takhle jsem se už dlouho nepřistihl, byl jsem skoro v agónii radosti z těch prdlostí, co se na mne hrnuly..!!! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Klasický uspořádání formou Létajícího Cirkusu nedokáže překonat takovýto kotouček, ale jako výběr výborných skečů mého nejoblíbenějšího "pythoňáka" je to super. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Z Erica Idlea to podle mého opravdu to nejlepší není. Vadí mi obzvlášť, že jsou sem zakomponované momenty z Live at the Hollywood Bowl a v podstatě se tím celkově Idle v kompilaci zaobírá nejvíce. 85% ()

Reklama

Reklama