Reklama

Reklama

To nejlepší podle Terryho Gilliama

(video kompilace)
  • Velká Británie Terry Gilliam's Personal Best

VOD (1)

Obsahy(1)

TERRY GILLIAM – narušený americký animátor, díky němuž se Monty Pythoni posunuli ze škatulky “velmi neobvyklé” do přihrádky “naprosto šílené” - nakonec ztratil nervy. Od Dobrodružství Barona z Munchausenu, Lupičů času a Strachu a hnusu v Las Vegas nezaujal Gilliamovu vratkou duši žádný projekt tak jako tento úkol - stvořit úplně nový pythonovský zážitek poskládáním toho nejlepšího z celé historie Létajícího cirkusu. Konečný výsledek uložený v tomto drobném a skromném obalu je skutečně ohromující. Připravte se na historicky první animovaný Monty Pythonovův program, který vypadá přesně tak, jak by ho Gilliam natočil, kdyby byla BBC dost šílená na to, aby mu to dovolila. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kteří milují Gilliamovo animované šílenství, je tohle takřka hodinová vstupenka do ráje. Sice během ní několikrát dostanete pocit, že TG nemůže být normální člověk a že se mu většina nápadů v hlavě objevila po vypití několika lahví bourbonu... Ale bože, je to TAK geniální. Všimněte si, že co animace, to nový nápad. Terry Gilliam měl, má a vždycky bude mít fantazii, kterou mu můžeme jen závidět. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pro fajnšmekry animace výborné, já to ale dokonale ocenit nedokážu, protože čeho je moc, toho je příliš. ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Monty Pythony mám rád, ale Terryho animace mě moc neberou. :-D Mají velice vtipné nápady a obsahují plno ironie a absurdních zvratů. Jinak jsou mi trochu nesympatické. Nedokážu si vysvětlit proč. Ve srovnání s filmovými skečemi je to slabší odvar. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý sestřih, i když já osobně mám od Gilliama nejradši The House-Hunters. To však naneštětstí budete v této kompilaci hledat marně. Když Gilliam mluví o Pythonech, tak je to dostatečná legrace. Přeci jen si ale myslím, že bych vybral ty kraťasy úplně jiné. 90% ()

Reklama

Reklama