Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1693 se v Salemu snažily tři sestry - čarodějky - připravit lektvar, s jehož pomocí by získaly nesmrtelnost a věčné mládí. Jeho součástí byla krev nevinné panny, kterou nebylo snadné získat. A tak dřív než stačí svůj koktejl namíchat, obyvatelé městečka je popraví. Předtím však svého bratra Binxe promění v nesmrtelnou mluvící kočku. Před smrtí čarodějky slíbí, že se za tři sta let vrátí a pomstí se. O tři sta let později se do Salemu přestěhují z Los Angeles manželé Dennisonovi se synem Maxem a dcerou Dani. Max má potíže se začleněním mezi nové spolužáky. Dům čarodějnic je přestavěný v muzeum, jenže už nějaký čas je zavřený a chátrá. A právě tady chce Max dokázat, zda je či není příběh smyšlený. Vnikne se sestrou a kamarádkou do domu a navzdory varování zapálí svíčku, hořící černým plamenem. Tím čarodějkám umožní vrátit se do života a naplnit svou hrozbu. Max a dívky však seberou knihu kouzel, kterou ženy musí dostat před úsvitem. Jsou odhodlány udělat pro to cokoliv, a tak je jasné, že Maxovi i dívkám půjde o život. Navíc k dokončení lektvaru potřebují novou panenskou krev, a to znamená zabít další dívku. První na ráně je Dani. Max s děvčaty získají nečekaného pomocníka v Binxovi, který celou dobu žil v domě a nejlépe ví, jak dosáhnout, aby se čarodějky s prvními paprsky úsvitu definitivně obrátily v prach. (TV Nova)

(více)

Recenze (88)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedná o rodinný film je to slušné. Zub času tomu v tomto prípade pomáha. Či už sa to týka efektov alebo prehrávania. Celé sa to dá Disneymu odpustiť, pretože je mi úplne jasné o čo im pri tomto filme išlo. Keď som bol krpec tak som to videl a pamätám si, že sa mi to veľmi páčilo. Teraz o viac ako dekádu neskôr tomu neuberám na kvalitách, hoci už dávno nie som cieľovkov. To ale vôbec nevadí. Na pohodlné vyplnenie večera je to úplne primeraná zábava. Priateľka sa vedľa mňa bavila a ja som sa tiež niekoľko krát z chuti zasmial. A aspoň ten film zodpovedá otázku, ako začínal Doug Jones? ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Halloween party letos u nas kvaletne strasidelne. Nekolik mensich deti reagovalo na muj kostym hysterickym jekotem a utekem pryc. MiniMe obdivovala Panic Room plny strasidel, jacisi kluci z gymplu prisli a bali se jit dovnitr, tak MiniMe ze prej pujde prvni, cimz si od puberty (i ode me) vyslouzila mad respect a usoudila jsem ze vecer muze byt i trochu neco strasidelnejsiho nez Muppets a jejich Haunted Mansion. Prani bylo Hocus Pocus a u ditete ohromny uspech, u me jako tak so so, ale vcelku mily rodinny film na Halloween. Necenila jsem sproste nadavky (Billy na Winnifred), ale co uz, jestli v pondeli MiniMe nekomu ve skolce rekne "Schlampe" tak na me nase bio eko mestacka skolka zavola socialku. To bude zase radost! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

typická devadesátková rodinná pohádka, která je většinu času spíš otravná než zábavná a nepřekvapivější na ní je, že by ji kdokoliv, kdykoliv mohl považovat za hororově laděnou. Hlavní trojice čarodějnic brutálně přehrává (hlavně všudypřítomná Bette Midler) a není tu ani jedna sympatická dětská postava...40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Roztomilá rodinná rozprávka, na obdobie Halloweenu ako stvorená. Sám za seba by som ju síce ohodnotil na silné 3*, ale deťom sa veľmi páčila, užívali si ju do poslednej chvíle a musel som im sľúbiť, že ju nedám nikdy preč :). A o tu tu ide, aby sa páčila deťom. Nech žijú bosorky! :) 70/100 ()

TheRoller 

všechny recenze uživatele

Ako ja som sa bál keď som v desiatich rokoch na dušičky sledoval so zatajeným dychom osudy troch detí a rozpravajúcej mačky proti sestrám Sendersonovým. Vtedy to bola pecka na entú a viete, kde som mal herecké výkony, príbeh, scenár a ostatné kecy? Hodnotenie sa vzťahuje na dve bezsenné noci v novembri 2004, vysávač ako dopravný prostriedok a "múzeum červíkov". To boli časy. :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (12)

  • Jedná se o jediný celovečerní film, který Kenny Ortega natáčel bez poskytnutí choreografie. (slatkac)
  • Omri Katz byl v době konkurzu nemocný, a tak byl zprvu pro roli Maxe Dennisona odmítnut. Roli ale nakonec dostal. (slatkac)

Reklama

Reklama