Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovář (Michael Brandner) najde novorozeně v košíku plovoucím po Rýnu. Dítě vychová jako vlastní. Má to však háček. „Malý“ Siegfried (Tom Gerhart) má neuvěřitelnou sílu, se kterou neumí zacházet. Jen jeho chůze způsobuje padání zdí. Stává se pro vesničany opravdovou pohromou. Zůstane mu jen jeden kamarád – prasátko. Jednou v lese spatří nádhernou dívku Kriemhildu (Dorkas Kiefer). Od té doby už ho nic nezajímá, myslí jen na ni. Vydá se za ní do jejího hradu, kde ho čekají mnohá nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia na historické fantasy filmy o mýtických hrdinoch. V tomto príbehu je ním nadľudsky silný, ale očividene mentálne zaostalý, "Siegfried". Je mocný, mladý a rozumie reči zvierat. Jedného dňa sa vášnivo zamiluje do namyslenej princezny Kremhildy. Rozhodne sa, že spraví všetko preto, aby sa stala jeho manželkou. Jedná sa o film z nemeckej produkcie, takže asi ani nemusím zvlášť pripomínať, že je plný nesympatických, podpriemerných hercov a jeho technické spracovanie tiež výrazne pokrivkáva. * ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Myslím, že túto "rodinnú komédiu" vystihujú dve slová - nemecký humor. A ten sa v posledných rokoch rovná neustálym nevtipným sexuálnym narážkam a sexu. Skutočne, bozkávanie na zadok mi vtipné nepríde. Napriek tomu sa sem tam zasmiať dá. Herci sú typicky nemecky neschopní, hľadať dobrého nemeckého herca je zrejme ako hľadať vtipný nemecký film. Toto pre deti? Tak to vyrastie skazená generácia. Inak je to neoriginálne, neprekvapivé, trápne. Pozitívum? Príroda je pekná... 1,5* ()

Reklama

jeany23 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, lehce stravitelná shrekovská krávovinka z německé produkce. Narozdíl od podobných "7 trpaslíků", tady filmu ve druhé půlce dochází dech, ale dokoukat se to dá. Hlavní hrdina je 100% tupec a je mi záhadou, čím okouzlil tu hezkou kuchařku: furt čekám a čekám, že nakonec projeví trochu rozumu.....a nic !!! :-)) Nakonec jediné, co si z tohoto filmu asi budu pamatovat, je asi to roztomilé prasátko, přihřátý král, a líbání na půlky. ()

dejv01 

všechny recenze uživatele

Pohádka jak jde jeden slaboduchý blbec do světa hledat štěstí je už strašně ohraná. Ovšem v této celkem zábavné formě to ujde. Sice jsem v druhé půlce usnul a probudil se až na závěrečné finále(byl jsem v autobuse plném dětí, mířících na dětský tábor. A dětěm se to očividně líbilo.) No místy se až zbytečně často opakovali stejné vtipy. Ale podruhé se na to už snad nebudu muset koukat.:) ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Aj po rokoch som sa zase pobavil na tejto nemeckej parodii na historicke filmy o princeznach a ich zachrancoch, tu v podobe blbecka Siegfrieda ktory popletie vsetko od malicka az do vypravy na hrad za svojim stastim v spolocnosti kamaratov - hovoriacich zvierat obvzlast Zigiho - prasiatka, ktore ho naucilo bozkat. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal aj na slovenskom hrade Strečno. (z17)

Reklama

Reklama