Reklama

Reklama

Watashi no akai harawata (hana)

  • USA Women's Flesh: My Red Guts (více)
Krátkometrážní / Horor / Pornografický
Japonsko, 1999, 42 min

Recenze (6)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

"Holka si tam roz..dá pipinu kartáčkem na zuby, až jí z ní valí proudy krve ... Druhá si zas třeba rozřízne břicho nožem,, vytáhne vnitřnosti, před kamerou je pojídá a válí se v nich, stejně jako v krvi, která z ní teče proudem" ... Co k tomu dodat?? Jeden z vrcholů japan-shocku, s jakým jsem měl tu čest. Je to hnusný, nechutný, odporný, zvrácený, nemocný a je to braný amatérskou kamerou, takže to vytváří nepříjemnej "feeling" jak v hlavě, tak v žaludku. Tvůrce dnes již kultovního Niku Daruma (1998), Tamakichi Anaru, mi jasně dokazuje svoje prvenství v tomto těžce okrajovém subžánru filmového "umění". Jen pro silné povahy, od 18ti let!!!!! ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Kurs pro masochistické sebeukájení v několika velice názorných lekcích. Takže nám dvě nepříliš pěkné herečky postupně předvedou, které další otvory, kromě ústního, lze vyčistit zubním kartáčkem, jak nelehké je ukousnout si vlastní prst, jaké následky může mít přidušení se ručníkem, co všechno lze napíchnout na vidličku, co všechno lze uříznout, rozříznout, naříznout kuchyňským nožíkem, a jak chutnají vlastní střeva. Sice herečkám mezi střihy zázračně mizí způsobená zranění, jizvy se zacelují a ztracené končetiny znovu narůstají, takže lze všechny ty extrémy brát s nadhledem, ale i tak mi bylo z tohoto skvostu pěkně blbě. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle byla sračka:-D. Mám rád explo filmy a mám rád gore, ale tohle je sračka u který mi vysoké hodnocení přijde že dávají lidi jen proto aby si připadali dostatečně "edgy". Tohle je sračka kde ani nic neuvidíme protože všechno je vykostičkováno. Navíc to nemá ani hlavu ani patu, takovýhlech kokotin je na netu plno a v daleko lepších provedení. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Autoerotika, autodestrukce (či chete-li sebeubližování), autokanibalismus. Slabé povahy pryč odsud. Extrémní japan shock opus mistra Anarua je těžce zvráceným flákem, který v sobě ve vysoce zvrhlém rozpoložení pojí věci příjemné se zcela opačnými. Voyeuristicky zde sledujeme dvě dívky, které se ve svých sexuálních hrátkách dostanou až daleko za hranice. Jelikož je to japan shock tak si znalý divák zcela jistě udělá obrázek, jak to asi bude vypadat. Musím pochválit herecké výkony, dívky působí, že jsou buďto totálně sjetý nebo úplně šílený (nebo oboje), docela jsem koukal, na ty vyvrácený pohledy, ve kterých se mísí bolestná agonie a veliký orgasmus. Vizuál výbornej, několikrát si zde tvůrci pohrávají s barvami a efekty (solarizace) a působí to velice zajímavě. Pro fandy j-shocks výbornej tip. 8/10 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Japonska ko*otina,s ktorou zbytocne clovek zabije cas,jednu hviezdicku udelim za tie pi*e,co sa dali nahovorit hrat v tom,lebo to chce fakt odvahu...:-) ()

Reklama

Reklama