Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzikálová adaptace bengálské novely z roku 1914 se stala nečekaným hitem. Vypráví příběh mladé ženy jménem Lalita, která v dětství osiřela a vychovával ji strýc. Spřátelí se s Shekarem, hudebně založeným synem lichváře, který požaduje od Lalitina strýce vrácení peněz, které mu půjčil. Situace se zahušťuje v okamžiku, kdy se objeví Girish, mladý muž z Londýna, který se do Lality zamiluje a uzavře tak milostný trojúhelník. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejvíce je Parineeta ukázkou toho, že kdyby se všechny ty pětisetdílné seriálové telenovely vykuchaly a sestříhaly do dvouhodinového filmu, dalo by se na to i koukat. Protože tohle je vcelku příjemná a rozhodně koukatelná romantická retro telenovela s menším dramatickým přesahem, a to i navzdory tomu, že "hlavní hrdina" je fakt nesympatický idiotský suchar a ona si vybrala špatně (ale zase to ukazuje, že láska je opravdu slepá). Navíc je to sympatický náhled do Indie 60. let. Povnné písně a tentokrát tanečky jen náznakově included. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Úžasné, romantické, dobová nálada, trošku mi to pripomínalo Devdasa a preto som bola od začiatku až do konca napätá aký to bude mať koniec, rozhodne stojí za pozretie. Saif Ali Khan je tu úžasný a s Vidya Balan tvoria skvelý pár. Čo mi ale ostáva záhadou prečo pre boha Sanjay Dutta označili za pohľadného, kam dali oči, OK je celkom milý, ale pohľadný a zvlášť v takejto úlohe, kde hrá v podstate dobráckeho prosťáčka.... ale do úlohy sa hodil. Mám z tohto filmu skvelý pocit, určite si idem pozrieť aj staršie verzie :-) ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné romaneto v indickém stylu, Kalkata roku 1962 a vztahy dvou sousedských rodin, jejichž problémy ovlivní osud hlavní dvojice, která jde neochvějně proti přáním svých rodin. Vcelku příjemné herecké obsazení, Vidya Balan se uvedla ve světe filmu více, než obstojně, hudební stránka filmu také slušná, ale jde v zásadě o moderní romantickou pohádku, kde předem víte, co se stane, ale vůbec to nevadí, protože čas s ní příjemně plyne. ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Krásný, citlivý milostný příběh, dobře zpracovaný. Největší silou filmu byla atmosféra a nejzářivější hvezdou Vidya Balan. Je tolik krásná, až vznešená jako Lolita, její jediný pohled láme srdce a její slzy by mohly být stejně tak dobře vaše. Rozhodně jde o nejlepší ženský debut, jakého jsem zatím byla svědkem. Všichni herci jsou dobří, ovšem Saifova postava je poněkud nepříjemná a Sanjay Dutt je příliš předvídatelný. Vidět Rekhu byla radost. Hudba byla další silnou stránkou filmu, jak písně tak podbarvení scén. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kalkata, 1962. Saif Ali Khan, Vidya Balan, Raima Sen, Sanjay Dutt a Rekha v dojemném příběhu touhy napříč odvěkého sváru, ve kterém se vždy střetává majetek a rodina. Vizuálně podmanivé, s nádherně vystavěnou jemnou náladou kolem křehkého mikrosvěta hlavních hrdinů. Ale ani ve snu bych se nenadála spojitosti s Devdasem a možností sledovat verze tohoto příběhu ve trojím provedení v jednotlivých dekádách 40. - 60. let. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama