Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na protiteroristické jednotce v Dillí se již ví, že tajemný nebezpečný terorista plánuje útok, při kterém má zemřít na 25 tisíc lidí, a to 10. května, čili za týden. Sehraná jednotka musí rozplést všechny nitky, uniknout nástrahám a také najít zmiji, kterou hřeje na svých prsou. Llidi, se kterými se setkávají, nejsou těmi, za které se vydávají a tak následuje smršť akcí, nervů, ale i emocí. Posledních dvacet minut se odehrává v reálném čase. (bolly.cz)

(více)

Recenze (5)

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Tak jednoznačné zklamání. Při té herecké sestavě jsem tedy čekal o dost vyšší kvalitu. Čím více film pokračoval, tím více jsem si říkal, že to snad ani není možné a ono bylo. Likvidace jednoho z padouchů, za kterou stála brilatní souhra týmu vyšperkovaná vzhozením granátu do vozu a následným velmi stylovým odchodem z místa činu by se skvěle hodila do parodie, nikoliv do filmu, který měl být vážný a těch super kůl akcí je tam opravdu požehnaně. Myšlenka filmu špatná nebyla, herci se mi také líbili, tři pohodové písně, ale to zpracování plné nesmyslů a podivných zvratů mě docela otrávilo. Škoda, za tři hvězdy to není, ale snaha byla. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Áno, nie je to žiadny výkvet "tajnoprotiteroristickoagentských" filmov, ale povedzme si koľko filmov je čistý originál, hlavný hrdinovia vyzerajú ako Man in black, hrdinka ako Lara Croft atď.... ale ja som sa primerane bavila, akurát Sunila si mohli odpustiť, tento človek mi extrémne nepríjemný,. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Postupem času si začínám vytvářet názor, že chce-li člověk sledovat bollywoodskou tvorbu a bavit se u ní, pak by měl svou pozornost obracet hlavně na charakteristické "masala movies" a vystříhat se kontaktu s pokusy o napodobení amerických akčních žánrovek. _______ První polovina téhle nezáměrné parodie na kriminální thriller je naprostá zrůdnost, která by se měla pouštět na filmových školách budoucím režisérům jako dokonalý koncentrát všech představitelných i nepředstavitelných režijních chyb. Pokus o stylovost se zakousl na klišovitých scénách v nichž hrdinové namachrovaně a zpomaleně kráčí vedle sebe s povinnými slunečními brýlemi na nose a hodně mě zklamalo, že i potencionální drsňák Abishek Bachchan je tu za oslíka._______ Druhá polovina je na tom o něco lépe a když se člověk hodně snaží, může dokonce na pář chvil pocítit i trochu napětí a nesmělé záchvěvy atmosféry...Tedy do chvíle, než se zase bude chytat za hlavu při tragicky rytmizovaných a stále odfláknutějších "akčních" scénách. Co naplat, Dus je příšerně blbý a bere se příšerně vážně, což je kombinace zdaleka zavánějící průserem. P.S: S odstupem musím ten názor přehodnotit - Bollywood žánrovky umí a to i ty akční. Jen Dus toho není zrovna zářným příkladem... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama