Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle neuvěřitelně slabý, neoriginální, a nelogický horor, je větší ztráta času než koukat 93 minut do zdi. Ani jeden nový nápad, příšerná parta idiotů jako hlavní postavy, je to nudné, ani jedna scéna není strašidelná, dokonce ani na leknutí. K tomu hromada směšných blbostí, které straší jen tupé vypatlance (tlustá šídla na lobotomii, poblikávání světel, nebo doktor, který vypadá prostě jako doktor), a ještě k tomu nedůvěryhodná napucovanost všeho, kdy nevěřím nikomu že byli v minulosti feťáci, potenciální sebevrazi, nebo že je zneužívali rodiče. Všichni vypadají jako debilové z reklamy na prací prášek. A to finále v lese? Totální ostuda! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasicky stavaná, tínedžerská slasher ducharina, ktorá vám predstaví najprv potencionálnych ´´10 malých černoškov´´ ( povedzme si úprimne, kto si myslí že toto je spoiler, tak asi horory nepozerá ) a potom to môže začať. Ono aj začne, ale fádne a nudne. Gore mohlo byť prehľadnejšie, atmosféra napínavejšia ( námet to ponúka ). Herci ponúkajú typickú žánrovú zostavu, takže ďalšie neoriginálne poňatie. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný a řemeslně dobře odvedený horor, který táhne ke dnu milionkrát ohraný scénář. Všechny postavy jsou naprostí idioti a tak člověku nezbyde nic jiného, než fandit šíleně přehrávajícímu Marku Rolstonovi v roli vyšinutého doktora. Nakonec je na tomhle filmu nejděsivější hlavně naprostá absence scénáristické originality. Veškeré pochvaly si tedy zaslouží režisér Ellis, že z takové scénáristické sračky udělal obstojně působící film._____Jinak by nebylo vůbec od věci, kdyby ten kokot co překládá názvy filmů, občas ten film viděl. Název Azyl je opravdu doslovný překlad:) ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Přirozeně krásná hrdinka Sarah Roemer se potká se svými studenty na nové škole. Jaká to náhodička, že všichni z celé party mají nějak narušenou minulost. Sejdou se tedy na škole, která bývala psychinou a postupně se budova rekonstruuje. Po chodbách chodí duch doktora, který prováděl lobotomii na teenegerech. Divím se že tadle blbost má 39 procent :-o. Hovadina na entou. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Azyl je s přehledem nejhorší Elisův film. Bez nápadu, invence, špetky něčeho zajímavého. První polovinu jsem myslel, že sleduju nepovedenou parodii na nějakej horor. Jenže je problém, že to všichni myslí vážně. Finále v lese je už vyloženě wtf, tam jsme skoro v Mortal Kombat. Ztráta času...zem buď panu Elisovi lehká. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama