Reklama

Reklama

Secret Agent

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1943, 8 min

Obsahy(1)

Tajná agentka sa pokúša uniknúť s utajenými spismi pod ochranou policajtov pred nebezpečnými gangstrami. Pri prevoze do bezpečia padá do pasce a uviazne na zdvíhacom moste, kde sa ocitne v ohrození života, čím sa črtá ďalšia práca pre Supermana... (T2)

Recenze (4)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tajná sexy agentka je pronásledována partou nebezpečných nácků. Shodou náhod se do honičky a následné přestřelky připlete Superman, všechny zlé agenty přepere :-) a v závěru si zahraje s otáčivým mostem na přetlačovanou. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá epizoda. Není to ani tak o Supermanovi jako spíš o partě gangsterů, kteří pronásledují tajnou agentku. Superman zasáhne teprve minutu před koncem. No takže to bysme měli poslední díl animovaných příběhů o Supermanovi ze 40. let. I když jednotlivý díly měly různou úroveň od těch vynikajících až po ty podprůměrné, tak se celkově jednalo o velice zdařilou sérii. Škoda, že nevzniklo v této době víc takovýchto animáků, třeba o Batmanovi atd. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akcia od začiatku až do konca. A dokonca tu nežerie nervy ani tá vegeta ( do všetkého sa miešajúca ) Lois Laneová. Tentokrát sa Superman zameral na blondínky. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako stylová gangsterka, ale z příběhu se vyblubala nebezpečná hra agentů, při které musel zasahovat Superman. ()

Reklama

Reklama