Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Existuje hodně lepších duchařin, ale ještě víc těch mizerných. Díky tomu se s Gravedancers stává nadprůměrná hororová záležitost. Při některých scénách je větší chuť se smát a atmosféra pokulhává také dost. Jenže tady je obrovská výhoda tempo, poněvadž od začátku má špičkový rozjezd. Poslední dobou jsem si zvykl na čekání minimálně do poloviny, ale tady jsem vše dostal už v prvních minutách. Herecké výkony nepovažuji za nejhorší, ale že by herci zářili, se také nedá říct. Divák by neměl čekat zázraky a bude rozhodně mile překvapen... 6/10 = 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem byl připraven na nějakou hrůzu (tedy hrůzu jako provedení filmu), tak jsem byl nakonec spokojen. Objektivně spíše ke 3 hvězdám, ale ke včerejšímu deštivému večeru sedl tenhle snímek jako víno. Duchařské filmy už přinášejí málo nového, téma se jaksi vyčerpalo, a tak se hraje spíše na atmosféru. Ovšem má obliba v hřbitovech a záhrobních příbězích způsobila, že jsem se bavil. Jistě, nejlepší je asi rock and rollová scéna na hřbitově, která vás nutí smát se, a současně v podvědomí tušíte, že něco je špatně. Film užívá klasických prastarých postupů balady - vina a trest. A jak to vypadá, trestu, stejně jako v baladách maximálnímu, zdá se nejde uniknout. Uvítal bych více pochmurných scén - hrobů a mlhy, kupodivu gore moc není a nevadí to. Škoda, že digitální triky v závěru vypadají, jako by byl rozpočet vyčerpán a musely se vzít z nejlevnější PC hry (jeden si hned vzpomene na Trhák). A co by mne blažilo nejvíce - kdyby těm ožralým pakům na cintoríně hráli Ramones....uf! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na hrob už se plivalo a tady se pro změnu na hrobě tančí. Nebožtíkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí si to s tanečníky vyřídit i s úroky. První polovinu filmu táhne hutná atmosféra a čekání na zjevení zla v plné polní. Druhou půlku zabíjí nechtěně vtipný scény a na můj vkus přeplácanej až trapně fantasmagorickej konec. Jedno se filmu upřít ale určitě nedá. I přes poměrně stupidní námět film určitě nenudí. Slabší 3 hvězdy. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Já to pořád říkám, že taneční hudba je zlo! Kdyby si ty hovada pustili nějakou odrhovačku od Manowar nebo Napalm Death, určitě by je nenapadlo křepčit a místo toho by nábožně poslouchali a chlastali. Dopis by odrecitovali a vrátili na místo. Ale zase pak by to byl film dost o hovně. Takhle je to slušivý kousek do sbírky duchařin. Dominic Purcell má sice herecký projev jak dubová fošna, ale na druhou stranu to Megahn Perry s brejličkama slušelo, tak se to nějak v průměru dalo snést. Památná věta:"Nikam nejdu, dokud mě něco nezačne honit!" ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Když už utekl z vězení, tak začal Bručell tančit čaču na hrobech a jak to dopadlo ? Musím říct, že vcelku se film povedl. Zajímavý příběh o kletbě, duších a třech kamarádech, kteří tančili na špatných hrobech a ještě dlouho budou zpytovat svědomí. Mrazivá atmosféra, průměrné lekací scény a Bručell. Jsem spokojen. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)
  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)

Reklama

Reklama