Reklama

Reklama

Carlton, Pensylvánie 1903 – děti pracující v hlubinném dole jsou při závalu zaživa pohřbeny. Ovdovělá Karen spolu se svými dcerami se přestěhují do téhož města a brzy se dozvídají jeho tragickou historii. Ale zločiny minulosti se znovu vracejí v podobě dětí (zombies) a jejich ďábelsky krvavé pomsty – pronásledují, zabíjí a požírají své oběti. Karen a její dcery musí s pomocí souseda přežít, aby byl utišen hlad zombies po vlastní spáse. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (97)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Wicked Little Things není až tak ubohoučký, jak ho mnozí vidí. Zchátralý dům, potemnělé lesy a mlžný opar napomáhají navodit tísnivý pocit a mrazivé tetelení, alespoň zpočátku. Postupem se tyto ingredience rozmělňují: příchodem nenasytných zombies ratolestí, které utnou slibně se rozvíjející záchvěvy téměř v zárodku. Přesto, holky Tunnyovic byly vcelku sympatické a podivínský Hanks bránil slečny s plným nasazením, tak proč jim hned nasolit neuvážený úder ponížení. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nechcem sa tu opakovať po iných užívateľoch, ale ide o naozaj slabučký horor bez akejkoľvek hrôzostrašnej scény po ktorej by som mal nasraté v gaťách. Už len názov filmu uráža celý Zombie žáner a skôr mi tieto decká pripomínali tie z "kukurice"...Hodinu som sa fakt nudil a posledných 20 minút to jednoducho nezachránilo. Jednu hviezdu však dávam za podarený plagát, ktorý môže a asi aj priláka viacerých hororových fanúšikov, ()

Reklama

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Dobrej napad v dobrym prostredi, ale hrozne uboze zpracovanej - hlavne ty mrnata s krumpacema se fakt nepovedly a vypadaj vic nez zombie na kompars z Olivera Twista. A ani s pribehem se nikdo moc neparal - fakt je nutny, aby z kazdyho zavalu vylejzali nejaky rozpadlici? Proste nic moc, hodne slaby dve hvezdy (hlavne za to, ze po delsi dobe zase nekdo nechal strilet do deti) a facka pro prekladatele a distributora za umyslne zavadejici nazev ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento béčkarský horor mi nič nedal a jeho pozretie pokladám za stratu času. Navyše mi pripomínal Márnicu, čo nie je dobrá vizitka. Spracovanie v lepšom prípade priemerné, jedno hororové klišé strieda druhé, dialógy žiadne perly a na snímke sa príliš podpísal malý rozpočet. Úplne zlé to ale nebolo, režisér sa prekvapivo spolieha skôr na budovanie atmosféry, než gore. Pomáha mu v tom sympatické herecké obsadenie ústredného babského tria (mama a dve dcéry) a pôsobivá výprava pochmúrnych lesných dní. A ešte desivejších hlbokých hmlistých nocí. Scenár ma každopádne nebavil. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Ho hó! Tak copak to tu máme? Že by milník mezi zombí horory? Bohužel ne. Strašlivá nehoda přivolala zlo na zem v podobě děsivých dětských zombí prahnoucích po krvy a po strašlivé pomstě. Jediný kdo s nimi komunikuje je malá blonďatá holčička. Nic otřepanějšího na skladě nebylo? Úplně zbytečný film u kterého se budete těšit až skončí. Až taková je to bída. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sofii v Bulharsku a tamních filmových studiích New Boyana Film Studios. (Cheeker)

Reklama

Reklama