Reklama

Reklama

Nebezpečný cíl

  • USA Bangkok Dangerous (více)
Trailer 2

VOD (1)

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nica Cage mám velmi rád a jeho filmy, i když se některé netěší velkému ohlasu, se mi líbí a jejich opětovnému zkouknutí se nebráním. Ovšem Bangkok Dangerous mi přišel jako snímek o ničem a celý příběh je dopředu nejen jasný, ale i nudný. A navíc na akční snímek té akce je opravdu nějak moc málo. Další co mi vadilo je příliš nelogičností (např. vždy samotářský zabiják se najednou rozhodne zaškolit svému řemeslu absolutně neznámého člověka). Možná by to byl slušný akční snímek, obsazení není špatné, kamera povedená, nápaditá režie, ale scénář vše poslal do horoucích pekel, bohužel. Absolutně zbytečný remak, který neměl vzniknout. Jeden a půl hvězdičky, za Cage se přikloním ke dvěma....... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +akce (když už nějaká je), Nicolas Cage (i kdyby hrál gumového medvídka, tak mu ho neuvěřím, ale na to se tady nehraje) -zdlouhavé (když akce není), spousta keců a patosu/// Náhodou já Nebezpečnému cíli věřil a celkem se na něj těšil. Pravda je žel spíš na straně kritiky. Je to zpackaný film s blbým scénářem a se spoustou zbytečných dialogů a monologů. Přesto Niki úplně nejhorší nebyl. Jen si vybírá hodně filmů a neřeší do čeho jde. Takže zde odvedl svůj standard. A já se tu celkem bavil. Nebo alespoň nemůžu říct, že jsem se nudil. A to i přesto, že přísedící to komentovali slovy, že je to blbost nebo slabota. No není to nic extra, ale zklamán nebo znechucen nejsem. A to se počítá./// Celkem 66%/// ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl, ale s tímhle asi moc bratři Ping "Pang" Pongovci moc neprorazí. Niko Cage s dlouhými vlasy vypadá jako feťák, co hledá zlatou a do černé hodinku mu chybí vážně poslední kroky. Do téhle role se mi (ne)hodil asi jako růžová na metalový koncert. Je to takové poloprázdné, pro pozitivně smýšlející to je zase poloplné, ale tak nebo tak, dobrý výsledek se rozhodně nekoná. Nebavil jsem se, ale ani nenudil. ___ Mám slabost pro Prahu, hned v prvním záběru jsem ji poznal, tím pádem jedna hvězdička patří Praze, druhá mi, že jsem to naše krásné město hned poznal a ta třetí za tu hezkou tanečnici. Já to říkám pořád, ty asijský holky jsou i hezký, když chtějí :-) __ Né, teď vážně, Cage si měl vážně rozmyslet, jestli chce hrát ve filmech, nebo v prázdných slátaninách, ve kterých si skill nezlepší. Jeho nejlepší časy jsou sice dávno pryč, ale pokud se chce vrátit na piedestál, musí víc přemýšlet. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak tady máme zase jednoho nájemného vraha, který pochopil, že vlastně má dobré srdce, takže by si zasloužil zlatého padáka a hluchoněmou asiatku k tomu. Já bych mu to snad i přál, kdyby mne to tedy bavilo, ale když za nejzábavnější scény filmu považuji ty s tančícími thajkami na pódiu, tak to pro akční snímek patrně není ta nejlepší vizitka. Taky toho moralizování bylo pro mé uši až dost, takže odjíždím do Bangkoku a pokusím se tam vystřílet něco zábavnějšího. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No pripravil jsem se na naprostou sracku a nic takovyho jsem nedostal, proste normalni beckovej akcnak s predvidatelnym, klisoidnim a misty trochu smesnym pribehem. Sice sem nevidel original, ale me to proste nijak nesralo, dej docela slusne odsejpa, akce by mohlo bejt vic, ale je natocena solidne, misty i lehce napinave, pribeh dostatecnej, i kdyz nektery smesny sceny si fakt tvurci mohli odpustit a v tom vsem se mota Cage, kterej prekvapive s dlouhym harem vypada docela cool, jenze se vetsinu casu tvari jak kdyz ho boli prdel, neustale nestastnej, utrapenej vyraz a hraje mizerne. Zaver pak docela divnej, jednani postav misty nelogicky. Ale co na tom zalezi, tohle je proste akcni becko, u kteryho clovek zadny velky umeni neceka a jako takovej funguje slusne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel také v Praze. (S.U.E.S.)
  • Snímek bratrů Pangových je remakem jejich vlastního filmu s názvem Sniper z Bangkoku (Bangkok Dangerous, 1999). Tam byl však hlavním hrdinou hluchoněmý mladý Thajec. (hippyman)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama