Reklama

Reklama

Nebezpečný cíl

  • USA Bangkok Dangerous (více)
Trailer 2

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (333)

predators 

všechny recenze uživatele

No jo a je to tu zase. Dlouhovlasý N. Cage v rádoby akčním filmu. A opět to nestojí za nic. Možná by pomohlo shodit hřívu a začít točit něco pořádného! Kdo se má na to dívat? :-) První, co vás napadne je, "ubohá akce!". Teda pokud je v té tmě nějaká ta akce vidět. Všechno je to tak divně sestříhané, že to nemá žádný spád, o nějakém nápadu a myšlence nemluvě. Na příběh se vykašleme, ten tu není.:-) Citová vložka s hluchou thajkou je stejně nudná, jako hodiny sebeobrany pana učitele Cage. Přemýšlím, jestli má smysl, vidět tento film a řeknu vám, že nemá. Zajímavosti: Nicolas se na motorce naučil jezdit během několika pár dní. Znakové řeči ovšem mnoho pozornosti nevěnoval :-) Na motivy tohoto filmu, který je dle mého názoru ještě horší! 20% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Cageova série hovadin pokračuje. Tentokrát se představuje jako nájemný vrah, milovník slonů a hluchoněmých lékarnic, který se zaplete s docela špatnými chlebodárci. Já nevim, jak to ten Cage poslední dobou dělá, ale měl by vyměnit agenta,kadeřníka a navštívit hereckou školu, protože takhle už to dál nejde. Strach z něj totiž jako ze zabijáka nejde vůbec, drsně už díky těm vlasům taky nevypadá a tak je většinu času opravdu k smíchu. Jenže abych nenadával jenom Nicolasovi, tak bratři Pangové to taky pěkně podělali. Jejich originál jsem neviděl, ale podle zdejšího ohodnocení je asi o hodně lepší než tento jejich naprosto zbytečný remake. Nemá to atmosféru, napětí nenajdete ani čínskejma hůlkama, Cageova postava vás vůbec neosloví, je to nudný a hlavně strašně pitomý. A ani akční scény to nezachráněj, protože hůř zfilmovanou akci už jsem dlouho neviděl. Fakt mě to namíchlo. Já vim, že teďka budu moc tvrdej a možná malinko přeháním, ale mně to chvilkama přišlo jak nějaká moderní Seagolovka, na kterou Steven přes všechny "pracovní nabídky" zapomněl a tak za něj zaskočil Cage, kterej už je na tom herecky podobně. Prostě posralo se všechno, co se posrat mohlo a doufám, že Pangovci vypadnou z Hollywoodu stejně rychle, jako do něj přišli. 1* za hudbu a docela slušnej začátek v Praze. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Tady je každej zaslepenej tim, že Cage má momentálně slabší období a tak každýmu filmu dáváte reflexivně/preventivně špatný hodnocení aniž byste hleděli na provedení filmu ve kterym hraje. Tohle má sice svoje slabší místa, někdo by řek děravej scénář, ale za sebe řikam, že to je pecka jako hrom. Jo, jasně že to mohlo bejt lepší, dokonce to mohlo bejt mnohem lepší, ale co na tom když film ani na moment nenudí, když je neustále v tempu ikdyž se tam zrovna nic neděje. Provedení je zkrátka dostačující a zábava po celejch 90 minut. 4 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nic Cage, nový účes a nový akčňák té nejhorší kvality. Tvůrci úspěšného a populární "Snipera z Bangkoku" se rozhodli snímek přepracovat do podoby přijatelnější pro širší publikum a Cage, který zrovna potřeboval na nájem jim na to kývl a dokázal, že už opravdu nemá žádnou soudnost. Po všech stránkách naprosto příšerný akční film, kde nefunguje příběh, herci a už vůbec ne akce. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se až nečekaně dobře (a nejen proto, že v úvodu hraje roli moje milovaná Praha). S Nickem jsme si příliš nikdy nerozuměli, paradoxně jsme se ale v tomhle případě docela shodli. Ne že by byl Nebezpečný cíl kdovíjak originální, ale schéma „osamělý zabiják se nechtěně emocionálně zaplete“ funguje obstojně. Samozřejmě záleží na tom, zdali jdete na akční film, nebo na příběh o „slepém vrahovi, který prohlédne“. Nečekal jsem akční orgie a nebyl jsem tak zklamán pomalým tempem vyprávění, které sází čistě na hlavní postavu. Cageův jindy otravný minimalismus mi v roli vraha vyhovoval, „lékarnice“ byla patřičně roztomilá, nový parťák přijatelný. Scéna se slonem mimózní, stejně jako finální záběr. Ten zbytek se dá absolvovat bez újmy na zdraví (nicméně jsem neviděl originál, to bych pak nejspíš mluvil jinak)… ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Snímek bratrů Pangových je remakem jejich vlastního filmu s názvem Sniper z Bangkoku (Bangkok Dangerous, 1999). Tam byl však hlavním hrdinou hluchoněmý mladý Thajec. (hippyman)
  • Film se natáčel také v Praze. (S.U.E.S.)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama