Reklama

Reklama

Horror Roberta Englunda pojednává o trojici mladíků, kteří si pronajmou dům na okraji Los Angeles, v němž míní strávit několik příjemných dní. Aniž by to tušili, ocitnou se na listině zabijáka, jež obchází kolem... (Croma)

Recenze (4)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Jednoduché lehce nadprůměrné "béčko" na kterém je značně znát dirigence Roberta Englunda. Bohužel některé vtípky nepůsobí moc vtipně a některé scény jsou až moc přehrané, ale nakonec je z toho film, který neurazí. Mě se to líbilo na tři hvězdy. ()

V4nd4l 

všechny recenze uživatele

Jako hodně jiných známých herců, taky Robert Englund si vyzkoušel jaké je být režisérem a povedlo se mu natočit docela dobrou komedii s hororvými prvky. Tři nepříliš chytří mladíci a pes se rozhodnou odstěhovat z domu a žít v L.A. Bydlení, které mají domluvené zkrachuje, tak se musejí uchýlit k náhradnímu řešení a tím je Killer Pad – Dům na 666 Perdition Road. Jak lze vytušit už z názvu, s domem není něco tak úplně v pořádku. Mimo obvyklého zařízení má totiž ve sklepě i bonus – portál do pekla. Cestou do nového domu potkají hoši Mexičana, který se je snaží varovat, leč jazykové bariéry vykouzlí docela vtipný španělsko-anglický okultisticko-gastronomický rozhovor, který skončí nepochopením na obou stranách. Dům všechny tři mladé hrdiny naprosto uchvátí, stejně jako nová sousedka, kterou hraje Emily Foxler (Grizzly Park), která jim vnukne myšlenku na kolaudační party, na které se sejde docela pestrá společnost, takže večer plný pití, zábavy, krásných žen, více či méně vtipných scének a násilných úmrtí může začit. Dojde i na citování Bruce Willise (Smrtonosná Past) a objeví se pár hermafroditích monster podobných Bavovým démonům. Přestože film končí happy-end, je na konci pár vtipných scének, které tento dojem napraví. Můj celkový dojem je pozitivní, ale přece jen mohlo být méně komedie a více hororu. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Englunda mám rád. Ale tohle přepískl. Humor ve většíně případech nefungoval a herecké výkony byli srovnatelné z výkony ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ale přesto se tam našlo pár světlích chvilek a když nad tím tak přemýšlím celkově to působilo odreagovacím dojmem. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Důrazně varuji všechny potenciální diváky: tento film není ani vtipný, ani strašidelný, nýbrž jedná se o fekální urážku všech lidí s dobrým vkusem. Herecké výkony nemá cenu řešit, dialogy působí značně improvizovaným dojmem, scénář psal někdo maximálně tak desetiletý, speciální efekty jsou k smíchu. Naprostá ztráta času. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama