Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem vlastním očím. Van Damme po dlouhé době v celkem solidním filmu.Hlavní hrdina-policajt na koksu(že by trošku z Van Dammova života?) téměř nekope.Vlastně si nevybavuju,jestli vůbec někoho kopnul,zato dost střílí,ikdyž Fellows zrovna moc akci točit neumí.Co mě velice příjemně překvapilo byl konec,celkem nečekanej a velice přijatelnej. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení je tento Van Dammův filmek. Sice je to akční film, ale nejde tu jen o to, kdo koho dřív zastřelí, ale je tam snaha o příběh, vytvoření charakteru hlavní postavy a o režii. Jean-Claude by měl hrát zlý poldy; prostě to k němu nějak sedlo :-). Konec byl dost jasný, ale to mi tolik nevadilo. Van Damme po filmu JCVD snad opravdu chytá druhý dech! ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nezabít to finále, šel bych na čtyřhvězdí. Van Damme v kapku klišovitém i předvídatelném, ovšem vlastně béčkově povedeném a z jeho strany rozhodně i slušně zahraném police story. Akce  založená na přestřelkách, ale solidní a místy i velmi povedená, při kydlení v baru se dalo vzpomenout i na pana Woo v nejlepších letech.  Sedla mi i Dammova partnerka Selina Giles. Pak ale přišlo finále a do té doby snesitelný béčkový scénář ztratil jakoukoliv soudnost a najednou jsem si připadal jako v dětské hře na policajty a zloděje, když se zničehonic vynořovaly další a další postavy, jenž "míchaly kartami". Finální přestřelku pak měl zřejmě na starosti někdo jiný než tu v baru, případně si asi všichni šňupli koksu, jinak si ten blbinec neumím vysvětlit. A ani hongkongský antihappyend (modří budou vědět) to moc nevylepšil. Za lidovku ale naprosto v pohodě. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Uz dlho som nevidel tak kvalitny film s Van Dammom. Kazdy, kto by si automaticky pomyslel, ze kazdy film s Van Dammom je somarina, by sa v tomto pripade mylil. Jean-Claude ako arogantny policajt, ktory sa neskor zmeni v dobraka sa tu pokusal o charakterovu ulohu a myslim si, ze snaha sa oplatila. Sice ho tento film medzi akcne hviezdy naspät nevyzdvihne, ale je tu aspon trosku nadej, ze by si mohol vyberat do buducnosti lepsie ulohy v kvalitnejsich filmoch... 07.07.2009 ___ Jean-Claude Van Damme - (Anthony Stowe) +++ Selina Giles - (Valerie Stowe) +++ Mark Dymond - (Mark Rossini) +++ Stephen Rea - (Gabriel Callaghan) +++ William Ash - (Serge) +++ Stephen Lord - (Jimmy Medina) +++ Hudba: Mark Sayfritz +++ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka redabingu s Pomejem a vysokemu hodnoteniu od väcsiny ludi, ktorych mam v oblubenych som si to pozrel znova v nadeji, ze som tomuto filmu ukrivdil. Ale podla mna je to stale sracka. Snazi sa to tvarit neskutocne drsne v sedemdesiatkovom style, ale ma to 2 hlavne problemy. 1. Scenar je uplne na hovno. Zapletka nedava prilis zmysel a postavy su tiez blbo napisane - casto sa spravaju uplne nelogicky. 2. Van Damme to herecky neutiahol. Sice mu do velkej miery podraza nohy imbecilny scenar, ale aj s kvalitnym scenarom by nemal na to, aby utiahol dramu prakticky bez akcnych scen. (JCVD je vynimkou pretoze tam hral sameho seba). No a tych par akcnych scen je tiez mimo. Aj ked su drsne, tak pôsobia dost nudne a zaujmu iba otravnymi hratkami s kamerou, ktora sa otaca o 180 stupnov. Blby napad. Takze aj po rokoch je toto pre mna mizerny film a vysoke hodnotenie niektorych ludi nechapem. Holt asi boli na drogach, ked to sledovali ako Van Dammova postava. :) 2/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama