Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $211,818║ Veľká škoda že sa snažil režisér poňať film až tak dramaticky vážne, potom to stráca akýsi nádych a béčkovú ľahkosť akčného filmu o pomste a ťažko sa to vôbec dá niekam zaradiť, lebo vsadiť na nejakú charakternú hĺbku ohľadne postavy hranej Van Dammom je trošku vedľa pokiaľ režisér fakt na to nemá ako to bolo napríklad u vydareného projektu JCVD . Ďalej mierne vedľa je aj bezvýznamné experimentovanie z vizuálom(otáčanie obrazu o 180stupňov dole hlavu, čierno-biele sekvencie pri vraždách, operačné mdloby,...), kde sa režisér snaží napchať všelijaké obrazové úpravy aby to bolo čo najviac pestré a dá sa povedať pre sledujúceho pútavé ale toto u daného tipu filmu vyznie ako zbytočná podpásovka, ktorá práve ubíja dojem z celkom solídneho filmu, aj keď tématicky maximálne prevareného a hrajúceho na city... ale aj tak čakal som horšiu paseku, dalo sa to stráviť. /15%/ ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Opravdu překvapení, J .C.V.Damm, tu vůbec nehraje špatně. Řekla bych, že je to zásluhou lepšího scénaře, který mu umožnil ukázat, že v něm taky něco je, že není jen prvoplánový bojovník v arénách. Hudba byla skvělá a děj filmu taky. Určitě je to i zásluhou režiséra Simona Fellowse. Filmy od J.C.V.D si kupuji ráda, už jen kvůli němu. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení je tento Van Dammův filmek. Sice je to akční film, ale nejde tu jen o to, kdo koho dřív zastřelí, ale je tam snaha o příběh, vytvoření charakteru hlavní postavy a o režii. Jean-Claude by měl hrát zlý poldy; prostě to k němu nějak sedlo :-). Konec byl dost jasný, ale to mi tolik nevadilo. Van Damme po filmu JCVD snad opravdu chytá druhý dech! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Pozitívna správa je tá, že úroveň posledných filmov s J.C. Van Dammom sa zlepšuje, hoci je jasné, že nie je to posun zvlášť výrazný. Hoci sa opäť jedná o štandartné béčko kombinované s pokusom o srdcervúcu drámu, potešujúci je prekvapivo práve herecký výkon hlavného predstaviteľa (samozrejme Al Pacina nečakajte:) Simon Fellows by mal radšej točiť "priamočiarejšie" a nepokúšať sa o nejaké režisérske finesy a pseudoemócie. Práve jeho fintičky ako napr. ten "psychedelický strih", ktorý sa pár krát mihne ma doslova iritovali. S oboma prižmúrenými očami dávam ***. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No tak takhle vážnou roli JCVD snad nikdy nezahrál. Místami hodně dobrá kriminálka, místami zase celkem nuda. Ale na Jeana Claudea je to příjemné překvapení. Dokázal touto rolí, že umí hrát a já jako jeho fanoušek musím jen potvrdit, že jeho postava detektiva Stowea byla jedna z nejlepších, jakou kdy zahrál. Příběh nebyl špatný, spíše dramatický než akční. A právě v tom je asi můj problém. Jeana si vždy vybavím jako kopajícího nebo střlejícího než policajta, který se probírá z komatu. Tím ale nechci říct, že mu role nesedla. Naopak, jeho výkon je minimálně za 4* hvězdy, ale prostě ten příběh mi moc nesedl. Ale je to jen dobře, že se konečně chytnul a doufejme, že jeho filmy budou zase stát za vidění. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Hudbu měl původně složit Nick Ingman, kvůli náhlým změnám však musel z Dublinu odcestovat do Londýna a byl tak nahrazen Nicem Rainem. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama