Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou romantická komedie je kolumbijská studentka práv Sofie, která se snaží získat zelenou kartu a zůstat v Los Angeles. Zažívá však přitom řadu nesnází nejen existenčních, ale také citových. Muž, kterého si vzala jen proto, aby získala americké občanství a nemusela se vrátit do vlasti, ji okrade. A když dívce dojdou peníze, souhlasí s tím, že se za 50 000 dolarů stane náhradní matkou dítěte pro manželský pár Baumanových, který nemůže zplodit vlastního potomka. Sofie opravdu otěhotní, a přestože získá věrné přátele, kteří jí pomáhají, její život se zamotává stále víc. Potká totiž sympatického doktora Neila, ale není schopna mu říci pravdu. Podaří se jí znovu získat kontrolu nad svým životem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Cristiena 

všechny recenze uživatele

Hodně milá a příjemná romantická oddechovka o kolumbijské dívce, která díky svým momentálním trablům přijme nabídku dvou manželů, že donosí jejich dítě. Film, který dokáže pohladit na duši a vytvořit na rtech soucitný úsměv, a i přes Sofiiny nesnáze je poměrně optimistický.Angie Cepeda v hlavní roli je neuvěřitelně roztomilá. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Výborný romkom, postavený na břitkých dialozích a sympatické hrdince. Formálně vstřebal smysl pro realismus ze současných festivalových filmů, přesto neztrácí lehkost a neupadá do trudnomyslnosti. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama